Katalógus

Stingl Systems GmbH

Vissza a listához

Stingl Systems GmbH gyártó Univerzális állványcipő terméke

Kérdés a termékről  

A dugaszolható horgonyzó állványcipő mellett az univerzális állványcipő biztonságos és megerősített állványtámasz a felvonó-, kémény- és szellőzőaknák területén. Az állványcipő kis külső méreteinek köszönhetően még az aknák sarkaiban mélyen történő rögzítés is lehetséges. Kis súlya könnyű kezelhetőséget biztosít.

Anyag: Alaplemez és U-profil St37-2 anyagból (részben betétes síküveggel), felületileg alapozott, opcionálisan horganyzott
Méretek:
Súly: kb. 2,3 kg

Az univerzális állványcipőt a Fachausschuss Bau, Prüf- und Zertifizierungsstelle Karlsruhe a DIN 4420-1 (1.1994) szerinti, az állványok, állványelemek és állványszerű berendezések munkavédelmi vizsgálatának alapelvei (GS-BAU-01) (1.1994) szerint tanúsította (12.).1990), valamint a BGR 175 (BG-szabályok "Állványzat - Felvonóaknákba szerelt állványzat") szerint a 02045-ös tanúsítási számot kapta az univerzális állványcipő.

Az univerzális állványcipőnek számos alkalmazási lehetősége van.

A rögzítési mód a beton- és falazott aknákba való dübeles rögzítéstől a rögzítősínhez való csavarozáson át az acélállványzathoz való csavarozásig vagy hegesztésig terjed. A rögzítés típusától függően a pontterhelés max. 3.0 és 7,0 kN közötti értéket adnak meg. Ez az állványcipő nem dinamikus terhelésre készült. legalább 100 mm-es kanálszélességet kell biztosítani.

Kérdés a termékről