Katalógus

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Vissza a listához

Arno Arnold GmbH gyártó Harmonikacsuklók (Classic) terméke

Kérdés a termékről  

A fújtató feltalálójaként Arno Arnold széleskörű ismeretekkel rendelkezik a fújtatókról. Már nagyon korán világossá vált, hogy azokban a helyzetekben, ahol sok forgács keletkezik, a fújtatócső fölötti kiegészítő védelem javítja a fújtatócső működését és tartósságát. Ezért fejlesztettünk ki kiegészítő teleszkópos lapokat, amelyek a felső felületen zárt burkolatot képeznek. Ezek egyesítik a fújtató előnyeit, mint például a folyadékok és a por elleni átjárhatatlanság, a teleszkópos acélburkolat előnyeivel, mint például a forró és éles forgács elleni védelem.

A teleszkópos lemezek rozsdamentes acélból készülnek, és úgy vannak kialakítva, hogy hatékony azonnali terelőhatást fejtenek ki. A rendelkezésre álló helytől függően a lemezek mozgathatók vagy rögzíthetők. Mivel különösen fontos, hogy a fémlemezek az elülső oldalon tömör tömítést képezzenek, a hátsó oldalon a szabadalmaztatott lemezrendszerünk használatát javasoljuk. Ezek ellennyomást hoznak létre, ami azt jelenti, hogy a teleszkópos lemezek hézagmentes tömítést biztosítanak a forgácsok ütésének kitett oldalon.

Kérdés a termékről  

További termékek a Harmonikacsuklók termékkategóriában

Kerek harmonikacsövek (Rondet)

A Rondet kerek fújtatókat mindenütt használják, ahol biztosítani kell a mozgékonyságot, pl. tengelyek és csuklók esetében.

Minden felkínált anyagban megbízható védelmet nyújtanak az erős sz...

Mennyezeti burkolat (Roover)

A tetőfedők alkalmasak a kavargó forgács elleni védelemre.

Ezek utólagosan felszerelhetők az erre a célra felszerelt hátsó falakra. A különböző nyitómechanizmusok lehetővé teszik a darus ra...

Orvosi megoldások

Felfújt vagy görgős huzatok pl. mentőautókhoz, műtőasztalokhoz vagy átszállóágyakhoz.

Az Arnold orvostechnikai védőburkolatok tervezésekor és gyártásakor minden egyes résznek egyaránt meg k...

Lineáris vezető fúvókák

Az ARNO ARNOLD az összes elterjedt gyártó számára gyárt lineáris vezetőkarokat szabványos profilokban, minden különleges méretben és geometriában.

További információ kérésre áll rendelkezés...

Emelőasztal fújtató fújtató

A szerelősorokon az asztali fújtatók emeléséhez javasoljuk, hogy a felemelt helyzetet minden egyes hajtásnál a sárga oldalsó védelemme...