Katalógus

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Vissza a listához

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH gyártó Mérogépek (ACCURA 2000) terméke

Kérdés a termékről  

Az Ön igényeihez és költségvetéséhez igazítva

Az ACCURA 2000 platformkoncepciója lehetővé teszi, hogy a mérőgépet az Ön igényei szerint konfigurálja. Ha a berendezésekkel, érzékelőkkel és szoftverekkel kapcsolatos igényei megváltoznak, az ACCURA 2000 is változik. Ön a vonzó ár és az alacsony életciklusköltségek előnyeit élvezheti. Az ACCURA 2000 műszaki csúcspontjai közé tartozik az innovatív szigetelési technológia, az új légcsapágyak a rövid utazási távolságok és a nagyobb munkadarab-átbocsátás érdekében. A karbantartásbarát kialakítás maximális rendelkezésre állást biztosít.

Hőmérsékleti függetlenség az F.I. technológiának köszönhetően

A hőmérséklet-ingadozásokkal számolni kell, különösen a gyártás közeli mérési alkalmazásoknál. Az új ACCURA 2000 hídja egyedi, nagy teljesítményű szigetelőrendszerrel van felszerelve, amely biztosítja a szükséges pontosságot a műhelymunkák során.

Szabadon választható mérési hőmérséklet (20-26°C)

A mérőgépeket állandó hőmérsékleten kell üzemeltetni. Az ACCURA 2000 készülékkel szabadon választható a mérési hőmérséklet, és csökkenthetők a légkondicionálási költségek.

Maximális érzékelő rugalmasság

A Carl Zeiss összes kapható érzékelője használható az ACCURA 2000-n. A "tömeges" multiszenzoros technológia lehetővé teszi az optikai és érintkező érzékelők időtakarékos cseréjét.

Teljesítménycsomag navigátor technológiával

Az ACCURA 2000 teljesítménycsomagja tartalmazza a VAST navigátor opciót a még pontosabb letapogatás érdekében. Ez a technológia mindig maximális haladási és letapogatási sebességet ér el, így az értékes mérési időt minimálisra csökkenti. A szükséges lézerfigyeléssel ellátott biztonságtechnika szintén része a csomagnak.

Kérdés a termékről