Katalógus

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Vissza a listához

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH gyártó Mérõszoftvverek (CALYPSO) terméke

Kérdés a termékről  

A teljes program a standard geometriákhoz és még több

A CALYPSO forradalmasította a programozást a méréstechnikában. Funkcióorientált kezelőfelülete páratlanul egyszerű használatot biztosít. Intuitív módon hozhat létre mérőprogramokat a CAD tervrajzon használt jellemző kiválasztásával. Adja meg a méret-, forma- és pozíciótűréseket közvetlenül a CAD-modellből.

Sok feladat - egy eszköz

A CALYPSO kézi és CNC mérésekhez, online és offline programozáshoz készült. A CALYPSO multiszenzoros, és támogatja a Carl Zeiss összes jelenlegi érzékelőjét és mérési képességét. Az I++ DME interfészen keresztül a CALYPSO lehetővé teszi a nem Zeiss mérőrendszerek, például 3D mérőgépek, csuklókaros mérőgépek, lézeres nyomkövetők és számítógépes tomográfok vezérlését.

Ütközésmentes - automatikusan

Amint néhány egérkattintással meghatároz egy alkatrészjellemzőt és a hozzá tartozó tűréseket, a CALYPSO automatikusan létrehoz egy megfelelő mérési stratégiát, amely bármikor módosítható és alkalmazható más jellemzőkre is. A CALYPSO gyorsan, ütközésmentesen mozgatja a tollat a munkadarab körül, és helyesen közelíti meg az alkatrészjellemzőket - Ön pedig szabadon foglalkozhat más feladatokkal.

Dinamikus miniterv

A CALYPSO hierarchikus felépítése és jellemzőorientált programozása rugalmasságot biztosít Önnek, hogy a méréstervezést a gyártási folyamatra összpontosíthassa. Megszakíthatja például a mérési folyamatokat, hogy gyorsan megmérjen egy másik alkatrészt. A megszakított mérés utána könnyen folytatható. Intelligensebb szkennelés a VAST Navigatorral A CALYPSO támogatja a VAST Navigator-t - a Carl Zeiss ötödik generációs szkennelését. Szükségtelen megszakítások nélkül, optimális megközelítési és haladási útvonalakkal a VAST Navigator lehetővé teszi a zökkenőmentes mérést egy menetben. Az érintőleges megközelítés alapfelszereltség. A teljesen integrált intelligencia lehetővé teszi a CALYPSO számára, hogy a kívánt pontosságtól függően meghatározza a maximális szkennelési sebességet.

Opcionális interfészek:

IGES 2D/3D, VDA 2D/3D, STEP 3D, DXF 2D, PMI és FTA közvetlenül feldolgozhatók.

Opcionális közvetlen interfészek:

CATIA V4, CATIA V5, ProEngineer, UniGraphics, Inventor, Solid Works

Kérdés a termékről  

További termékek a Mérõszoftvverek termékkategóriában

Mérõszoftvverek (PiWeb)

Jelentést készíteni könnyűvé válik

A ZEISS PiWeb egy kategóriájában legjobb grafikus jelentési rendszer, amely a minőségi vagy folyamatadatokat azonnal értékes meglátásokká...

Mérõszoftvverek (CALIGO)

A teljes program a szabadformájú felületekhez és még sok máshoz.

A CALIGO, az új szoftver a szabadformájú felületekhez, minden eddiginél egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a ka...

Mérõszoftvverek (GEAR PRO)

GEAR PRO - CAD-alapú fogaskerék szoftver.

A CALYPSO-val együtt használva a GEAR PRO termékcsalád lehetővé teszi a fogaskerekek, ferde fogaskerekek és csigák vizsgálatát. A...