Katalógus

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Vissza a listához

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH gyártó Érdességmérő készülékek (ROTOS) terméke

Kérdés a termékről  

Az összes jellemzőt egyesítő érdességérzékelő.

Mérje a méretet, a formát/helyet és az érdességet automatikusan egyetlen gépen: Nagyobb termelékenység, egyetlen rekord.

Az alkatrészek minőségellenőrzéséhez, pl. a járművek hajtásláncában, lehetővé kell tenni az érdesség és a hullámosság szabványoknak megfelelő vizsgálatát. A ZEISS ROTOS érdességérzékelő először teszi ezt lehetővé egyetlen koordináta-mérőgépen. A kezelők számára egyszerűsített munkafolyamatot jelent, ami növeli a mérési biztonságot és óriási időmegtakarítást eredményez.

A ZEISS ROTOS olyan felhasználók számára készült, akik koordináta-mérőgépen (CMM) ellenőrzik a méretet, a helyet vagy a formát, és ugyanazon a munkadarabon az érdességet és a hullámosságot is meg kell mérniük. A ZEISS ROTOS érdességérzékelőnek köszönhetően. egy műszaki rajz minden jellemzője teljes mértékben mérhető egyetlen CMM-mel, és egyetlen jegyzőkönyvben megjeleníthető. Nem szükséges többé átállni egy felületmérő műszerre.

Különböző mérési pozíciókat lehet elérni újrafeszítés nélkül, és teljesen automatikus futás lehetséges anélkül, hogy a kezelő befolyásolná a felületmérést. Ez a korábbi több perchez képest mindössze néhány másodpercet vesz igénybe. Mivel az alkatrész szállítása és rögzítése már nem szükséges, a folyamat során a hibaérzékenység és a kezelői befolyás gyakorlatilag megszűnik.

De ez még nem minden: A ZEISS ROTOS rugalmasan pozícionálható, hogy az alkatrész minden felületét elérje, újbóli rögzítés nélkül. Továbbá az érzékelő rendelkezik egy forgatható/dönthető tengellyel. A ZEISS ROTOS mérési adatai Bluetooth-on keresztül kerülnek továbbításra az elemző számítógépre. Az adatok ezután egy gépi vezérlőn keresztül importálhatók a CALYPSO szoftverbe, és más mérési adatokkal együtt egy közös rekordban exportálhatók. A ZEISS ROTOS a VAST érzékelőtartóval rendelkező kiválasztott koordináta-mérőgépekhez érhető el.

Kérdés a termékről