Katalógus

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Vissza a listához

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH gyártó Optikai mérőkészülékek (O-SELECT) terméke

Kérdés a termékről  

Megbízható mérés egy gombnyomással

A megvilágítás és a fókusz teljesen automatikus beállításának köszönhetően kiküszöbölhetők a kezelői befolyásból adódó mérési hibák. A ZEISS O-SELECT egyetlen gombnyomással kiértékeli a jellemzőket és dokumentálja az eredményeket - szükség esetén professzionális jelentésben is.

Az új, intelligens ZEISS O-SELECT digitális mérési projektor

A gyártási környezetben az optikai és érintéses koordináta-mérőgépek egyre inkább felváltják a kézi berendezéseket, mint például a goniométereket, a mérőórákat és a profilvetítőket. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni a kezelő befolyását ezeknél a kézi eszközöknél. Az O-SELECT segítségével a ZEISS ezt a befolyást a minimálisra csökkenti. A magas fokú automatizálásnak és a könnyű használatnak köszönhetően az összetett mérések gyorsan, nyomon követhetően és reprodukálhatóan végezhetők el.

A leggyorsabb út az eredményekhez

A ZEISS O-SELECT szoftver a ZEISS méréstechnikai know-how-t innovatív, egyszerű kezelhetőséggel ötvözi. A sorozatos mérések gombnyomásra elvégezhetők - a kezelőtől függetlenül. Az egyszeri mérések és a mérési tervek nem jelentenek problémát a ZEISS O-SELECT szoftverrel: mert könnyen érthető, világos kezelői útmutatást nyújt és csökkenti a kezelő munkaterhelését.

Intelligens, kompakt és megbízható

A ZEISS O-SELECT hardvere és szoftvere optimálisan illeszkedik egymáshoz, így a 2D geometriák vizsgálata kiemelkedő gyorsasággal és megbízhatósággal végezhető el. Kompaktsága és robusztussága lehetővé teszi, hogy a ZEISS O-SELECT gyakorlatilag bármilyen helyre telepíthető legyen. Pontosan ott mérheti meg a vizsgált alkatrészeket, ahol szükséges - akár a bejövő ellenőrzésnél, akár a gyártásban.

Kérdés a termékről