Katalógus

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Vissza a listához

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH gyártó Ipari computertomográfok (METROTOM 800) terméke

Kérdés a termékről  

Az Ön választása a kompakt precíziós alkatrészekhez

A METROTOM 800 a fröccsöntőipar követelményeihez igazodik. Megfelel a műanyag, kompozit anyagok és kerámia alkatrészek gyártásával foglalkozó középvállalkozások minden követelményének. Emellett vonzó ár/teljesítmény aránnyal rendelkezik

A METROTOM 800 fejlesztése során a rendszer minimális karbantartási költségei és a maximális rendelkezésre állás volt a döntő szempont. Ezt a karbantartásmentes mikrofókuszos röntgencsöves technológia alkalmazásával sikerült elérni. A rendkívül kis fókuszpontok borotvaéles vetületi képet tesznek lehetővé a detektoron - ez a nagy mérési pontosság alapja. A METROTOM 800 detektor közel hárommillió képpontot biztosít a nagyon nagy részletességű felismeréshez.

Folyamatosan állítható menetmechanizmus

A henger alakú mérési tartományon belül az alkatrészek a fokozatmentesen állítható menetmechanizmus segítségével a sugárút bármelyik pozíciójában elhelyezhetők. Az érzékelőt mindig optimálisan megvilágítja az alkatrész vetülete. A függőleges beállítással együtt ez a funkció lehetővé teszi az alkatrészek meghatározott területeinek felnagyítását a részletek méréséhez a teljes alkatrészhez viszonyítva.

A burkolat polimerbeton felhasználásával az ólom használata nagymértékben elkerülhető. A Carl Zeiss itt mutatja be, hogy a modern anyagok felhasználásával hogyan lehet maximálisan védeni a dolgozókat, a rendszer üzemeltetőit és a környezetet - miközben tökéletes mérési technológiát, ergonomikus kiválóságot és megfelelő formatervezést valósít meg.

Kérdés a termékről  

További termékek a Ipari computertomográfok termékkategóriában

Ipari computertomográfok (METROTOM 1500)

Az ideális gép az alkatrészek széles skálájához

METROTOM 1500 - az ideális, CT-alapú koordináta mérőgép a méret és az anyagsűrűség tekintetében sokféle alkalmazáshoz.

...