Katalógus

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

20.07.2023 14:00

Vákuumforrasztás az IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH VVBM 150 készülékével

Válasz a hirdetésre

A vákuumforrasztás a különböző anyagok, köztük az olyan kihívást jelentő anyagok, mint a volfrámkarbid, a kerámia és a gyémántalapú anyagok, mint a szilárd PCD, MCD, CVD stb. összekapcsolásának előnyös termikus módszere.

Más módszerekkel, például a gázlánggal történő forrasztással ellentétben a vákuumforrasztás környezetbarát és tiszta, mivel nem használ gyúlékony gázokat vagy folyékony anyagokat. Az energiafogyasztás könnyen nyomon követhető a gép kijelzőjén keresztül.

Ez az eljárás azonban nagyobb kihívást is jelent, mivel minden egyes anyaghoz egyedileg kell megválasztani a forrasztóhuzalt és különböző forrasztási paramétereket, például a rámpa meredekségét, a tartási időt és a hűtési rámpát.

Az IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH kifejlesztette a VVBM 150-et, egy megbízható és Ipar 4.0-képes függőleges vákuumkamrát, amely Pfeiffer Vacuum turbószivattyúval és az IEW által programozott BECKHOFF PLC vezérlővel rendelkezik a pontos hőmérséklet-szabályozáshoz. A szennyeződések minimalizálása és az alkatrészek optimális minőségének biztosítása érdekében a vákuumkamra fémmentes kvarcüvegcsövet használ. A 2 zónás vákuumkamra homogén hőmérsékletet tesz lehetővé a kamrán belül, 10 °C-nál kisebb eltéréssel.

A gondosan beállítható hőmérsékleti rámpák csökkentik a forrasztott alkatrészek hőterhelését, és a vákuumforrasztási folyamat megbízhatóan reprodukálható. A VVBM 150 lehetővé teszi több terméktípus egy forrasztási ciklusban történő feldolgozását, feltéve, hogy azok hasonló méretűek, így biztosítva az egyenletes forrasztási eredményeket. A műhelyrajzok hozzárendelhetők a megfelelő programokhoz, és tárolhatók a készülékben, hogy a megfelelő termékcsoportokat egyszerre lehessen forrasztani.

A VVBM 150 nemcsak fejlett technológiájával és pontosságával, hanem magas költséghatékonyságával is kitűnik. Az a képesség, hogy egy forrasztási ciklusban egyszerre több terméktípust is feldolgozhat, növeli a termelékenységet, valamint időt és energiát takarít meg. A forrasztási folyamat megbízható reprodukálhatósága minimalizálja a selejtet és optimalizálja az anyagfelhasználást, így a VVBM 150 költséghatékony megoldás az igényes alkalmazásokhoz.

A VVBM 150 az IEW kutatás és fejlesztés iránti elkötelezettségének eredménye, és a kvarcüveg vákuumkamra innovatív függőleges elrendezésének köszönhetően példátlan sokoldalúságot tesz lehetővé. A kamrán belüli rendkívül homogén hőmérséklet-eloszlás kiváló forrasztási eredményeket biztosít, 10 °C alatti hőmérséklet-eltéréssel. Az IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH büszkén mutatja be az úttörő VVBM 150 megoldást, amely új szintre emeli a vákuumforrasztási folyamat pontosságát, hatékonyságát és általános minőségét, és új mércét ál

lít fel az iparágban.



 


 


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Ausztria