Katalógus

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Ezen keresztül iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Közepes és nagyfrekvenciás indukciós fűtőrendszerek fejlesztése és gyártása forrasztáshoz, izzításhoz, zsugorításhoz, keményítéshez, valamint tudományos és vizsgálati technológiákhoz.
Az indukciós fűtéssel és indukciós rendszerekkel való foglalkozás sokéves tapasztalatot és széles körű know-how-t igényel.

Indukciós berendezések gyártójaként az indukciós fűtőrendszerekkel történő hőkezelésre és az ügyfélspecifikus komplett rendszerek speciális megoldásaira specializálódtunk.
1996 óta fejlesztünk és építünk indukciós fűtéshez szükséges berendezéseket és rendszereket. Nevet szereztünk magunknak a hőmérséklet-szabályozás területén, és ezzel összefüggésben kis PLC-sorozatvezérléseket kínálunk a pontosan szabályozott fűtési folyamathoz. Ügyfeleink az autóipar, valamint a szerszámgyártás és a gépgyártás területén működő, világszerte működő ipari vállalatok, illetve kutatóintézetek és egyetemek.

Az indukciós fűtés mindenütt alkalmazható, ahol fémeket kell hővel megmunkálni. Alkalmas vasból, rozsdamentes acélból, rézből, sárgarézből, alumíniumból és minden más elektromosan vezető anyagból készült munkadarabhoz.

Az indukciós generátorok/indukciós fűtőrendszerek általános fejlesztése, gyártása és értékesítése mellett az iew forrasztórendszereket, edzőrendszereket, bélyegzőrendszereket, valamint egyedi komplett rendszereket is kínál Önnek, pl.Pl. indukciós fűtőberendezés kézi munkaállomással, hűtőberendezések az indukciós berendezések hűtésére, asztali és polcrendszerek stb.

Mindeközben a vákuumforrasztó berendezések is az egyik fő területünkhöz tartoznak!

Indukciós fűtési rendszerek (TTH20/TTH25)

Folyamatos működésű helyhez kötött rendszer

A TTH20/TTH25 indukciós fűtőrendszer két komponensből áll, a nagyfrekvenciás g...

Indukciós melegítő berendezések ( TTH2t/TTH3t/TTH5t)

Folyamatos működésű helyhez kötött rendszer

A vízhűtéses TTH2t/TTH3t/TTH5t indukciós fűtőrendszer két komponensből áll: Egy váltakozó áramú generátorból és egy fűtőállomásb...

Indukciós fűtőegység, mobil (TTH2HT)

A TTH2HT indukciós fűtőegység két komponensből áll, a nagyfrekvenciás generátorból és a megfelelő induktorral ellátott álló fűtőállomásból.

A TTH2HT-t a legmodernebb félvezető technológi...

Programozható logikai vezérlők

Az iew GmbH automatikus sorrendvezérlése lehetővé teszi, hogy akár 100 különböző programmal indukciós fűtési folyamatokat valósítson meg a program nevének, valamint a megfelelő hőmérsékleti profilokna...

Vákuumforrasztó / forrasztógép (VVBM150)

A forrasztástechnológiában bevált indukciós rendszereink mellett 2018 óta kínáljuk a VVBM 200 (függőleges vákuumforrasztó gép) innovatív vákuumforrasztó rendszerünket is. Annak érdekében, hogy a ki...

Vákuumforrasztó gép (VVBM 200)

  1. A forrasztástechnológiában bevált indukciós rendszereink mellett 2018 óta kínáljuk a VVBM 200 (függőleges vákuumforrasztó gép) innovatív vákuumforrasztó rendszerünket is. Annak érdekében, ho...

Indukciós forrasztóegység (IBU105/2)

Indukciós forrasztás dörzsölőszerszámokhoz

Ez a szerelvény egy kézi forrasztási munkahely a csiszolószersz&aacut...

Indukciós forrasztóegység (IBU115)

Rozsdamentes acélcsövek indukciós forrasztása az autóiparban
Ez a forrasztó munkahely védőgázegységgel van felszerelve, és rozsdamentes acélcsőszerelvények indukciós forrasztására t...

Indukciós keményítő egység (IHU108)

Egy kompresszorkerék és tengelyének induktív keményítése

Ezt a keményítő rendszert egy képzési rendszer részeként használják a hegesztési és az azt követő keményítési folya...

Indukciós keményítő egység (IHU120)

Kis alkatrészek függőleges edzése
Ez az egység egy függőleges edzőrendszer kis alkatrészek edzésére és tokmányok izzítására. Ez a rendszer 100 és 200 fordulat/perc közötti fordulatszámú forg...

Foil embossing machines (IPU 103)

Az induktív bélyegzés olyan eljárás, amelynek során egy fóliát helyeznek egy fémlemezre. A kívánt hőmérséklet elérését követően egy bélyegző segítségével a fóliába egy kontúr domborodik.

Induktor gyártás

Csak akkor lehet vele a lehető legjobb minőségű munkadarabokat gyártani, ha az induktor optimálisan van kialakítva. A forma ezért pontosan a munkadarabhoz és a rendszer teljesítményéhez igazodik.
...

Az ulmi TestXpo 2023 kiállításon az IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH egy olyan indukciós rendszert mutat be, amelyben egy szuszcepciós cső segítségével egy kerámia húzópróbadarabot lehet melegíteni.

Az indukciós és vákuumforrasztási technológia specialist&aacut...

A vákuumforrasztás a különböző anyagok, köztük az olyan kihívást jelentő anyagok, mint a volfrámkarbid, a kerámia és a gyémántalapú anyagok, mint a szilárd PCD, MCD, CVD stb. összekapcsolásának előnyös termikus módszere.