Katalógus

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

30.04.2024 01:04

GrindingHub 2024 - IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

GrindingHub 2024 - IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Hall 9 / Stand D15

IEWInduktive Erwärmungsanlagen GmbH Indukciós és vákuumforrasztó rendszerek gyártója

Májusban (14.05.2024 - 17.05.2024) végre újra eljött az idő: a stuttgarti GrindingHub megnyitja kapuit, és nekünk lehetőségünk nyílik arra, hogy ott bemutassuk termékeinket és szolgáltatásainkat. Már nagyon várjuk!

Minden kihívás ellenére természetesen idén is kiállítunk. A 9-es csarnokban, a D15-ös standon talál minket, és a legutóbbi vásárhoz képest sikerült megnövelnünk a standfelületünket. Így több hely áll rendelkezésünkre, hogy bemutathassuk Önnek termékeinket, és megbeszélhessük fűtési feladatait a forrasztástechnika területén, de általánosságban minden induktív fűtési feladatot is.

Indukciós és vákuumforrasztási vizsgálatok közvetlenül a kiállítási standon

Mint mindig, most is lesz nálunk egy teljesen működőképes indukciós munkaállomás, amely egy TTH5 (5 kW) indukciós rendszerrel van felszerelve, beleértve a hőmérséklet-szabályozást PLC-vel és infravörös pirométerrel, automatikus emelőoszloppal stb. Szívesen végzünk itt vizsgálatokat az Ön által hozott alkatrészeken.

A standunkon egy VVBM200 vákuumforrasztó berendezéssel is rendelkezünk, ahol szintén vákuumforrasztási vizsgálatokat tudunk Önnek végezni. Egyszerűen hozzon magával mintaalkatrészeket, és mi a helyszínen élőben bemutatjuk a vákuumforrasztási technológia lehetőségét.

Az indukciós munkaállomás és a vákuumforrasztó rendszer speciális vásárlási áron vásárolható meg. Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Új VVBM150 vákuumforrasztó gép

A gyémánt szerszámok területén a VVBM200 vákuumforrasztó gépünk sikere után kifejlesztettük a költséghatékonyabb VVBM150-et. Ezt a kompaktság és a költséghatékonyság jellemzi, a minőség rovására menő kompromisszumok nélkül. Kisebb méretével és csökkentett bonyolultságával vonzó lehetőséget kínál minden méretű vállalat számára. Ezt a rendszert már eddig is nagyon sikeresen tudtuk forgalomba hozni a piacon, és örömmel mutatjuk be Önnek részletesebben a GrindingHubon.

További hírek

Az ulmi TestXpo 2023 kiállításon az IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH egy olyan indukciós rendszert mutat be, amelyben egy szuszcepciós cső segítségével egy kerámia húzópróbadarabot lehet melegíteni.