Katalógus

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

24.07.2023 01:07

Az IEW Induktive Erwärmungsanlagen innovatív indukciós rendszert mutat be a Zwick Roell's TestXpo 2023 kiállításon Ulmban, Németországban

Az ulmi TestXpo 2023 kiállításon az IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH egy olyan indukciós rendszert mutat be, amelyben egy szuszcepciós cső segítségével egy kerámia húzópróbadarabot lehet melegíteni.

A nagyfrekvenciás indukciónak köszönhetően a kívánt hőmérséklet gyorsan és kíméletesen érhető el anélkül, hogy az anyag integritása sérülne. A technológia számos alkalmazási lehetőséget kínál a kutatólaboratóriumokban és az iparban.

A TestXpo 2023 a vizsgálati technológia és az anyagkutatás nagyszabású szakvására, amely a különböző iparágak szakembereit vonzza. Az IEW Induktive fűtőrendszerek várja az autóipar, a gépgyártás, a kutatóintézetek és az egyetemek látogatóit.

Látogasson el az IEW Induktive standjára 16.10.2023-19.10.2023 között a TestXpo 2023 by Zwick Roell kiállításon Ulmban, és nézze meg élőben a kerámiaminták melegítését a standunkon, várjuk szeretettel!



Kapcsolat a kiállítás előtt és alatt:

Simon Riefling

International Sales Management
IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH
Mobil: 004915735730879
E-mail: s.riefling@iew.eu



az IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH-ról:

Az IEW Induktive Erwärmungsanlagen világszerte vezető gyártója az indukciós rendszereknek különböző iparágak számára. A vállalat 1996 óta fejleszt és gyárt személyre szabott megoldásokat az anyagok hőkezeléséhez. Az IEW a forrasztáshoz, lágyításhoz, zsugorításhoz, keményítéshez, valamint tudományos és vizsgálati technológiákhoz használt indukciós rendszerekre specializálódott. A minőség, a pontosság és a vevői elégedettség az IEW-nél elsődleges prioritás, és a vállalat folyamatosan új mércét állít fel az indukciós fűtéstechnológia területén.

https://www.zwickroell.com/de/news-events/messen-veranstaltungen/testxpo/

További hírek

GrindingHub 2024 - IEW Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Hall 9 / Stand D15
...