Katalógus

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Vissza a listához

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH gyártó Indukciós forrasztóegység (IBU105/2) terméke

Kérdés a termékről  

Indukciós forrasztás dörzsölőszerszámokhoz

Ez a szerelvény egy kézi forrasztási munkahely a csiszolószerszámok forrasztásához, forrasztóötvözetet használva.

A csiszolószerszám egyes alkatrészei a forrasztóberendezésen belül helyezkednek el egy speciálisan erre az alkalmazásra tervezett induktorral. Ezenkívül ez a forrasztóberendezés egy hőmérséklet-szabályozóból is áll, amely biztosítja a pontos hőmérséklet-gradációt, ami végső soron egyenletes szerszámminőséget eredményez. A beépített hűtőberendezésen (léghűtés) keresztül a hűtés során a forraszanyag liquidus fázisa minimálisra csökkenthető. Szükség esetén ez a szerelvény természetesen védőgáz-egységgel is felszerelhető.

A csiszolószerszámok alkalmazása gyakran a finommegmunkálás utolsó gyártási folyamatát írja le, és szinte minden anyaghoz alkalmazható. A cél a méretpontosság pozitív befolyásolása, ezáltal a súrlódási ellenállás minimalizálása.

Kérdés a termékről  

További termékek a Indukciós forrasztóeszközök termékkategóriában

Indukciós forrasztóegység (IBU115)

Rozsdamentes acélcsövek indukciós forrasztása az autóiparban
Ez a forrasztó munkahely védőgázegységgel van felszerelve, és rozsdamentes acélcsőszerelvények indukciós forrasztására t...

Forrasztás

A lágyforrasztás, a keményforrasztás és a magas hőmérsékletű keményforrasztás különböző forrasztási eljárások, amelyek mindegyike hasznot húzhat az indukciós fűtésből.

Lágyforrasztás: A...