Katalógus

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Vissza a listához

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH gyártó Forrasztás terméke

Kérdés a termékről  

A lágyforrasztás, a keményforrasztás és a magas hőmérsékletű keményforrasztás különböző forrasztási eljárások, amelyek mindegyike hasznot húzhat az indukciós fűtésből.

Lágyforrasztás: A lágyforrasztás olyan eljárás, amely alacsony (450 °C alatti) olvadású forraszanyagot használ az anyagok összekapcsolására. Gyakran alkalmazzák olyan alkalmazásokban, amelyek kisebb szilárdságot és hőállóságot igényelnek, mint például az elektronika, az ékszerkészítés és a javítás. Az indukciós fűtés pontos és gyors melegítést biztosít, ami tiszta és hatékony forrasztott kötést eredményez.

Forrasztás: A keményforrasztás olyan eljárás, amely magas olvadáspontú (450 °C feletti és 900 °C feletti) forraszanyagokat használ az anyagok közötti erős kötések létrehozására. Ezt az eljárást olyan alkalmazásokban alkalmazzák, amelyek nagy szilárdságot és hőmérséklet-ellenállást igényelnek, például a gépgyártásban, a repülőgépiparban és az autóiparban. Az indukciós fűtés precíz és szabályozott fűtést biztosít a forraszanyag szelektív megolvasztásához és a minimális maradó feszültséggel rendelkező kötés létrehozásához.

Magas hőmérsékletű forrasztás: A magas hőmérsékletű forrasztás, más néven magas hőmérsékletű forrasztás a forrasztás egy speciális formája, amely a keményforrasztásnál még magasabb hőmérsékletet alkalmaz, jellemzően körülbelül 900 °C-tól 1200 °C fölé. Olyan alkalmazásokban alkalmazzák, amelyek rendkívül nagy szilárdságot és hőmérsékletállóságot igényelnek, például a repülőgépiparban, a vákuumtechnológiában és a vegyiparban. Az indukciós fűtés precíz és szabályozott fűtést biztosít ezeken a magas hőmérsékleteken, így még szélsőséges körülmények között is megbízható kötéseket hoz létre.

Mindhárom forrasztási eljárásnál az indukciós fűtés tiszta és hatékony hőforrást biztosít, amely egyenletes fűtést tesz lehetővé, minimális torzulást okoz, és lehetővé teszi a forrasztási folyamat pontos vezérlését. Ez teszi az indukciós fűtést a keményforrasztás előnyös módszerévé, különösen a nagy értékű és igényes alkalmazásoknál.

Kérdés a termékről  

További termékek a Indukciós forrasztóeszközök termékkategóriában

Indukciós forrasztóegység (IBU105/2)

Indukciós forrasztás dörzsölőszerszámokhoz

Ez a szerelvény egy kézi forrasztási munkahely a csiszolószersz&aacut...

Indukciós forrasztóegység (IBU115)

Rozsdamentes acélcsövek indukciós forrasztása az autóiparban
Ez a forrasztó munkahely védőgázegységgel van felszerelve, és rozsdamentes acélcsőszerelvények indukciós forrasztására t...