Katalógus

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Vissza a listához

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH gyártó Vákuumforrasztó / forrasztógép (VVBM150) terméke

Kérdés a termékről  

A forrasztástechnológiában bevált indukciós rendszereink mellett 2018 óta kínáljuk a VVBM 200 (függőleges vákuumforrasztó gép) innovatív vákuumforrasztó rendszerünket is. Annak érdekében, hogy a kisebb össztérfogattal rendelkező kis- és középvállalkozásoknak is megfelelő megoldást kínáljunk, kifejlesztettük a kompaktabb és költséghatékonyabb VVBM150-et, amely 2022 óta kapható.

A vákuumforrasztó gépet a vákuumkamra függőleges kialakítása jellemzi, amely a teljes 350 mm-es (illetve a VVBM150 esetében 240 mm-es) hosszúságot az alkatrészek számára használhatóvá teszi. Az alkatrészek különböző szinteken helyezhetők el (mind a 25 mm lehetséges), és a 3 zónás hőmérséklet-szabályozásunk (vagy 2 zóna a VVBM150 esetében) optimális hőmérséklet-eloszlást biztosít a vákuumkamrán belül. Ennek eredményeként 10 °C-nál kisebb hőmérsékletkülönbségek is lehetségesek. A rendszer és a komponensek szennyezettségének lehető legalacsonyabb szinten tartása érdekében a vákuumkamrának kvarcüveg csövet választottunk, hogy a lehető legkevesebb fémtől mentes legyen a munka. Ez a vákuumforrasztott termékek alkatrészminőségének további optimalizálásához vezet.

A vákuumforrasztó rendszerünk a folyamat ellenőrzéséhez és fejlesztéséhez beépített látóablakkal is rendelkezik. Ügyfeleinknek nemcsak magát a rendszert, hanem a forrasztási folyamatra vonatkozó átfogó tanácsadást is kínálunk, beleértve a forraszanyag kiválasztását és a folyamat kiválasztását.

Kizárólag a VVBM200-as készülékhez kínáljuk az aktív nitrogénhűtés beépítésének lehetőségét a teljes ciklusidő csökkentése érdekében. Ezenkívül a rendszer résznyomás-szabályozással van felszerelve, hogy elkerülhető legyen az aktív forraszanyagok ezüstjének magasabb hőmérsékleten történő kiáramlása. Ez különösen fontos az olyan alkalmazásoknál, mint az MKD vagy a CVD forrasztás a nagy szilárdságok elérése érdekében.

Összefoglalva a következő előnyöket kínáljuk Önnek:

A vákuumkamra függőleges kialakítása a maximális helykihasználás érdekében
Kilátóablak a folyamat ellenőrzéséhez és fejlesztéséhez
Kizárólag a VVBM200: Résznyomás-szabályozás a magasabb hőmérsékleten történő forrasztáshoz (nincs ezüstgázosodás)
Exkluzív a VVBM200 készülékhez: opcionális nitrogénhűtés a teljes folyamatidő csökkentéséhez
Nagyfokú, 10 °C alatti hőmérséklet-homogenitás a 3 zónás hőmérséklet-szabályozásnak köszönhetően (ill. 2 zónás hőmérséklet-szabályozás a VVBM150 esetében)


Ha további betekintést szeretne nyerni vákuumforrasztó rendszerünkbe, ajánljuk figyelmébe a termékvideónkat az alábbi linken: https://www.youtube.com/watch?v=8d_108ZymKU

Kérdés a termékről  

További termékek a Vacuum brazing termékkategóriában

Vákuumforrasztó gép (VVBM 200)

  1. A forrasztástechnológiában bevált indukciós rendszereink mellett 2018 óta kínáljuk a VVBM 200 (függőleges vákuumforrasztó gép) innovatív vákuumforrasztó rendszerünket is. Annak érdekében, ho...