Katalógus

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

16.09.2023 01:00

GE VOLUSON E10 ULTRAHANG

Válasz a hirdetésre

A GE Voluson E10 ultrahangkészülék egy prémium kategóriás női ultrahangkészülék, amely valóban méltó a "Prémium" névre. A legjelentősebb jellemzője az új Matrix 4D szonda. Ez egy teljesen elektronikus 4D szonda, mozgó alkatrészek nélkül. Ez azt jelenti, hogy nincs a szonda "pásztázása", és minden képet egyszerre, késleltetés nélkül kapunk. Ez azt jelenti, hogy a képkocka sebesség magasabb, a képminőség nagyszerű, és a diagnosztikai képek sokkal pontosabbak

. Az Expert sorozatunk legújabb tagja, a Voluson E10 ultrahangrendszer a fejlett nőgyógyászati rendelők számára készült. Ahol a bonyolult esetek a szabály, nem pedig a kivétel. Ahol napi szinten nehéz diagnosztikai kérdéseket old meg. Ahol a betegek magabiztos válaszokért fordulnak Önhöz.

Az új Voluson E10 az innovatív Radiance rendszerarchitektúrán alapul, amely új mércét állít fel a képalkotási teljesítmény* terén, mivel látványos 2D és 3D/4D képeket biztosít; kiváló penetrációt a technikailag nehéz vizsgálatokhoz; új térfogatképző eszközöket és fejlett alkalmazásokat, amelyek segítenek Önnek a nehéz esetek kezelésében. A Voluson E10 támogatja a GE HDliveTM következő generációját is - HDlive Silhouette és HDlive Flow - a képek valóban rendkívüliek!

A GE széles körben elismerten világelső a női egészségügyi ultrahangrendszer-technológiában. A vállalat GE Voluson sorozatú ultrahangkészülékei lehetővé teszik a nőgyógyászok és a klinikusok számára a szülészet, a nőgyógyászat és a termékenység területén, hogy könnyedén elvégezhessék a komplex női egészségügyi vizsgálatokat, pontos diagnosztikát biztosítva a kiváló képminőségen keresztül, időkritikus módon.

A GE Voluson E10-et úgy tervezték, hogy felváltja, de nem teljesen helyettesíti az alacsonyabb árú GE Voluson E8-at, mivel a GE Voluson E8 feldolgozási teljesítményének négyszeresét nyújtja, így lehetővé teszi a fejlett alkalmazásokat és a hatékony munkafolyamatokat. Az E8-hoz képest az E10 nagyobb képernyővel rendelkezik a szkennelések jobb megtekintéséhez, kifinomultabb sugáralakítással és újabb renderelési technológiákkal. A GE Voluson E10 kivételes feldolgozási teljesítménye és sebessége gyorsabb renderelési időt és egyenletesebb képkockasebességet jelent, ami rendkívül tiszta és valósághű HD-élőképet biztosít.

GE Voluson E10 jellemzők és sajátosságok
  • 4D elektronikus mátrix 4D jelátalakító
  • HD Live
  • 23" szélesvásznú LED monitor
  • 12.1" multitouch érintőképernyő
  • Szonda port megvilágítás
  • Optimalizált ergonómia
  • V-SRI fejlett volumetrikus foltcsökkentés
  • Nagyon magas képkockasebesség 2D és 4D képalkotásnál
  • 4x nagyobb feldolgozási teljesítmény a Voluson e8-hoz képest

Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Indonézia

Régió
DKI Jakarta

Helyszín
Kota Jakarta Selatan

Végdátum
31.12.2024 08:55