Katalógus

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

11.09.2023 01:05

SIUI ULTRAHANGOS SZKENNER CTS8800 PLUSZ

Válasz a hirdetésre

A SIUI CTS-8800 ultrahangkészülék egy hordozható készülék, amely a legújabb ultrahangos képalkotó technológiát kombinálja a speckle-csökkentő technológiával és a továbbfejlesztett zoommal. A SIUI CTS-8800 nagyon könnyen kezelhető minden kezelő számára, és stabil operációs rendszerrel rendelkezik, 160 GB-os HDD-vel. Képes 4D fekete-fehér képek készítésére a versenytársaknál alacsonyabb költséggel. A SIUI CTS-8800 a legköltséghatékonyabb 4D ultrahangos képalkotó berendezés a piacon.

A SIUI CTS-8800 ultrahangos gép az első belépő szintű rendszer, amely a fejlett képalkotási funkciókat vezeték nélküli technológiával kombinálja. Az állatorvosi előbeállítások, a képtárolás és az azonnali képoptimalizálás mindent logikussá és felhasználóbaráttá tesz. A CTS-8800 olyan technológiákat kínál, mint a térbeli összetett képalkotás, a szöveti harmonikusok, a Speckle-csökkentés és a változó képfókuszálás, amelyek kiváló minőségű képeket készítenek. E csúcstechnológiai funkciók vezeték nélküli képátvitellel való kombinálása lehetővé teszi, hogy a CTS-8800 a technológia élvonalába emelje klinikáját.

VERSATILITÁS 4D KAPABILITÁS
A CTS-8800 Plus kiváló 4D képalkotást kínál elképesztő áron. A volumetrikus képalkotási technológia magában foglalja a szülészeti 4D magzati képalkotást és a nőgyógyászati transzvaginális volumetrikus képalkotást, amelyek pontosabb és specifikusabb képeket mutatnak a különböző klinikai igényekhez.

TÉRKÉPES TELEFONKÉPZÉS
A technológia a célpont mult i-irányú sugárformálással történő pásztázásával segít a visszhangos műtermékek enyhítésében és a térbeli felbontás javításában.

FEJLETT KÉPZELÉSI TECHNOLÓGIA
Speckle-csökkentő technológia
A technológia segít a zaj és a műtermékek csökkentésében, a téma árnyékolásának és szegélyezésének tisztításában, a kontrasztfelbontás javításában és a korai szövet/szerkezet leromlásának azonosításában
.

Smart One Key Optimization
A rendszer okosan beállítja a TGC és a B erősítést B módban, valamint az alapvonalat, a PRF és a PW erősítést, hogy a legjobb S/W képet és PW
képet csak egy gombnyomással vegye fel.

ÉRTÉKESÍTETT KLINIKAI MEGOLDÁSOK
Panoráma képalkotás
A rendszer lehetővé teszi a szélesebb látószög kiterjesztését az orvosok számára, hogy nagy területű szöveteket vizsgáljanak a transzducer pásztázásának mozgatásával.

Vezeték nélküli képátvitel iPadre/iPhone-ra és vezeték nélküli PC nyomtatóra
A rendszer mobil munkavégzést biztosít kórházakban és klinikákon azáltal, hogy a képeket a pásztázás közben iPadon, iPhone-on keresztül akkor is megjeleníti, ha az orvos távol van az ultrahangrendszertől.

Színes Doppler bővíthetőség
A rendszer támogatja a színes áramlási térképezés, az impulzushullám-doppler és a triplex üzemmód bővítését, ami önmagát egy teljes körű színes
Doppler ultrahangrendszerré teszi, amely ideális a belépő szintű felhasználók számára.

SIUI CTS-8800 ultrahanggép jellemzői:
  • Nagy felbontású 10"-os LCD monitor
  • Speckle-csökkentő technológia
  • 512 képkockás Cineloop
  • Többfrekvenciás szondák
  • 4D és 2D képalkotás
  • Egyérintéses képoptimalizálás
  • Állatorvosi előbeállítások
  • Nagy- és kisállat szaporodási táblázatok
  • Hasi és szívmérési programok
  • Vezeték nélküli képátvitel

Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Indonézia

Régió
DKI Jakarta

Helyszín
Kota Jakarta Selatan

Végdátum
31.12.2024 09:45