Katalógus

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

03.01.2024 01:00

LEICA ABSZOLÚT NYOMKÖVETŐ AT960, ÚJ

Válasz a hirdetésre

A Leica Absolute Tracker AT960 egy robusztus, minden egyben lézeres nyomkövető, amely egyetlen repülő tokban elfér. Alapfelszereltségként nagy sebességű dinamikus mérést kínál, és teljes körű megoldást jelent a hat szabadságfokú (6DoF) tapintás, a szkennelés és az automatizált ellenőrzés, valamint a reflektormérés számára.

A bevált technológián alapuló hordozható CMM-rendszerek új generációja, az AT960 egyesíti a Leica Absolute Tracker AT901-ben bevezetett 6DoF funkcionalitást és a kompakt Leica Absolute Tracker AT403 által nyújtott hordozhatóságot és használhatóságot. Az eredmény egy rendkívül kifinomult, mégis könnyen kezelhető, nagy volumenű mérési megoldás, amely kevesebb mint 14 kilogrammot nyom.

Az AT960 lézeres nyomkövető könnyen szállítható, gyorsan kicsomagolható és percek alatt bekapcsolható, így szinte bárhol nagy teljesítményű mérést biztosít. A dinamikus funkciók és a rugalmas funkcionalitás abszolút sebességet, pontosságot és hordozhatóságot biztosít a felhasználók számára.

A vezeték nélküli kommunikációval és akkumulátoros üzemmóddal rendelkező AT960 integrált technológiai kialakításának köszönhetően a hosszadalmas beállítás a múlté. A Leica abszolút interferométer (AIFM) pontos, nagy sebességű mérést tesz lehetővé mozgó célpontra, míg az innovatív PowerLock funkció biztosítja, hogy a megszakadt sugár a felhasználó beavatkozása nélkül azonnal helyreálljon, csökkentve a kezelői munkaterhelést és a képzési követelményeket. Az intuitív érintőképernyős vezérlés minimalizálja a felhasználói hiba lehetőségét, időt, energiát és pénzt takarítva meg. Az ellenőrző és kompenzáló architektúra azt jelenti, hogy az alapvető beállítások a helyszínen is elvégezhetők, míg a robusztus kialakítás garantálja a specifikációnak megfelelő működést minimális kalibrálás és szervizelés mellett


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Indonézia

Régió
Jawa Timur

Helyszín
Surabaya

Végdátum
28.12.2024 09:00