Katalógus

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

17.01.2024 09:05

CARESTREAM VITA 25 DIGITÁLIS CR RENDSZER ELADÓ!!!

Válasz a hirdetésre

A CARESTREAM DIRECTVIEW Vita LE CR rendszer ideális a számítógépes röntgenvizsgálatok széles skálájához olyan speciális rendelőkben, mint a csontkovácsok, a láborvosok, a kis klinikák és a mobil egységek.

Az Ön prioritáslistáján kiemelt helyen szerepel a magas színvonalú képalkotó diagnosztikai szolgáltatások nyújtása betegei számára. A költségvetésének és a helynek azonban vannak korlátai. Ezért örömmel kínáljuk ügyfeleinek a CARESTREAM DIRECTVIEW Vita CR rendszert - egy megbízható, kompakt, asztali képalkotó megoldást, amely kis helyigényű és könnyű kialakítású. Lehetővé teszi a meglévő munkafolyamatokba való zökkenőmentes integrációt, és segít a hatékonyság és a termelékenység növelésében, mindezt megfizethető áron.

Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy az összes képalkotási funkciót a betegellátás helyén végezze el egyetlen kompakt, megfizethető csomaggal, amely tartalmazza az egylemezes CR-olvasót, az exibilis foszforképernyőket, a fejlett képkezelő szoftvert és egy PC-alapú felülvizsgálati állomást. A Vita LE rendszer tökéletes olyan környezetekbe, ahol a kis méret, az egyszerű használat és a teljesítmény kritikus fontosságú, és a kis volumenű környezetek számára kiváló belépési lehetőséget biztosít a digitális képalkotásba.

A rendszer előnyei:
Kisebb méret és súly
Többféle átviteli teljesítmény (30/45 PPH)
Vízszintes vagy függőleges betápláláshoz pozícionálható
Számos kazettaméret támogatása
Image Suite szoftver használata - könnyen használható platform
kifejezetten a végfelhasználó számára készült

Képgyűjtés és -kezelés CR és DR rendszerekhez
Az Image Suite V4 szoftver új mércét állított fel a munkafolyamatok hatékonysága tekintetében a kisebb létesítményekben. Ez a robusztus szoftver könnyen használható, érintésbarát kezelőfelülettel, továbbfejlesztett eszközkészlettel, egyszerűsített munkafolyamatokkal és jobb képminőséggel rendelkezik. Fejlett "mini-PACS" modulunk kiváló képkezelést és -elemzést tesz lehetővé, és mostantól teljes mértékben opcionális. Szerezze be a szükséges kiváló minőségű képeket egy tökéletesen illeszkedő rendszerrel - nagyon kedvező áron.

Fizikai specifikációk
Súly: 25 kg (55 lb)
Méretek (W x D x H): 68,0 x 34,0 x 45,0 cm (26,7 x 13,4 x 17,7 in.)
Teljesítmény
Elektromos névleges teljesítmény: 100-240 V AC 50/60 Hz
Maximális energiafogyasztás: 120 W
Energiafogyasztás készenléti üzemmódban: 42 W
Tápellátási feltételek: AC tápellátás 100~240 V AC,50/60 Hz, 1,5 A
Kodak/Carestream Vita25 CR rendszer:
25 lemez/óra olvasó
2, 14×17 kazetta
PC, billentyűzet, monitor, és egér
Genesis szoftver

Ár: 8,300 $

Link: https://mediclaserstore.com/index.php?rt=product/product&path=73&product_id=282


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Indonézia

Régió
Jakarta

Helyszín
Jakarta

Végdátum
31.12.2024 08:20