Katalógus

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

21.03.2024 01:05

WAYGATE KRAUTKRAMER MENTOR UT FÁZISOS TÖMBÖS HIBADETEKTOR

Válasz a hirdetésre

A Mentor UT fázisos elrendezésű hibadetektorral megérkezett a PAUT-vizsgálatok következő, nagy teljesítményű generációja. Vegye ki a találgatásokat az ultrahangos hibavizsgálatokból a piacon jelenleg kapható legpontosabb és legintuitívabb eszközzel

. A Waygate Technologies Krautkramer Mentor UT, egy Baker Hughes üzleti termék (korábban GE Inspection Technologies), egy nagy teljesítményű, csatlakoztatott ultrahangos hibadetektor, amelyet a technológiai edények, csövek és tartályok korrózió- és eróziós feltérképezésére optimalizáltak.

A Mentor UT az intuitív, érintőképernyős felülettel és testre szabható vizsgálati alkalmazásokkal ("alkalmazásokkal") a mindennapi használatba hozza a tömbvizsgálat erejét. A felhasználók létrehozhatják saját alkalmazásaikat, vagy használhatják az előre telepített alkalmazásokat, és teljesen testre szabhatják a felhasználói felületet az igényeiknek megfelelően. A készülék beállítása és kalibrálása egyszerűen megtanulható, és a termelékenység növelése mellett megtakaríthatóak a képzési költségek.

A teljes UT hibaérzékelő rendszer egy kesztyűbarát érintőképernyős táblagépben kapott helyet, amely olyan egyszerűen használható, mint egy okostelefon. Az előre feltöltött Mentor Create szoftver teljes mértékben testre szabható, lehetővé téve a felhasználó által meghatározott menük és munkafolyamatok (alkalmazások) használatát, amelyek lépésről lépésre végigvezetnek a vizsgálati folyamaton - a kalibrálástól a szonda elhelyezésén át az elemzésig. A magabiztos és képzett felhasználóknak köszönhetően még a legösszetettebb vizsgálatok is minden alkalommal következetesen végezhetők el.

A Mentor UT az első ultrahangos vizsgálóeszköz, amely könnyen lehetővé teszi a vezeték nélküli csatlakozást és az élő közvetítést, így az ellenőrök valós idejű második véleményt kaphatnak, amikor szükségük van rá. Ugyanez a vezeték nélküli felhőcsatlakozás lehetővé teszi, hogy a Mentor UT egy gombnyomással, távolról átfogó vizsgálati jelentéseket generáljon a felhasználók asztali számítógépén.

A Mentor UT-vel a következőkre számíthat:
  • Nagy teljesítményű kialakítás: nagy teljesítményű 32:32 fázisú tömbös hibadetektor (32:128-ra bővíthető) hagyományos UT csatornával és 20 kHz-es impulzusismétlési frekvenciával (RPF)
  • Robusztus tartósság: IP65 tartóssági besorolással ellenáll a kemény környezetnek
  • Termelékenyebb, minőségi ellenőrzések: felhasználó által definiált vizsgálati "alkalmazások" vagy a készülékre előre telepített, az Ön igényeihez igazított alkalmazások
  • Páratlan kompatibilitás: könnyen párosítható a GE iparágvezető kételemes lineáris DM szondáival a korrózióvizsgálathoz, lineáris tömbszondáival a hegesztési és kompozitvizsgálathoz, valamint a kereskedelemben kapható szkennerek széles választékával
  • Intuitív működés: kesztyűbarát, testreszabható érintőképernyős felhasználói felület, valamint fedélzeti vezeték nélküli csatlakoztathatóság és adatexport a jelentéskészítés és elemzés egyszerűsítése érdekében (az offline elemzőszoftvert tartalmazza)
  • Idő- és erőforrás-megtakarítás: speciális munkafolyamatok egyszerűsítik az összetett vizsgálatokat a nagyobb hatékonyság és a könnyebb képzés érdekében

Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Indonézia

Régió
Jawa Timur

Helyszín
Surabaya

Végdátum
31.12.2024 09:00