Katalógus

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 04:25

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRASONIC FLAW DETECTOR, ÚJ ELADÓ!!!

Válasz a hirdetésre

A Waygate Technologies Krautkramer USM 100, a Baker Hughes üzleti terméke (korábban GE Inspection Technologies), egy ultrahangos hibadetektor, amely ideális ipari vizsgálati alkalmazásokhoz. Az USM család legújabb fejlesztése, az USM 100 irányított kalibrációval, testreszabható szűrőkkel, fejlett adatrögzítővel és okostelefon-szerű funkciókkal rendelkezik.

Az USM Go és USM 35 régebbi adatkészletei kompatibilisek ezzel a legújabb modellel. A Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 hibadetektor könnyű és ergonomikus kialakítású a könnyű használat érdekében. Nagyméretű érintőképernyővel és olyan gombokkal rendelkezik, amelyek zökkenőmentes kétkezes kezelést tesznek lehetővé. A kesztyűkompatibilis, 7 hüvelykes LCD érintőképernyő bármilyen fényviszonyok között jól látható. Az intelligens és intuitív felhasználói felület könnyen megtanulható, testre szabható, és egyszerűsíti a beállítást, a betanítási időt és a frissítéseket.

A Krautkrämer USM 100 a távoli hozzáférés, valamint az adatkezelés és -tárolás révén nagyobb hatékonyságot is kínál. A digitális funkciók közé tartoznak a testre szabott munkafolyamatok a Mentor App szoftveren keresztül; biztonságos, felhőalapú adatkezelés; távkalibrálás, amely két hétről 30 percre csökkenti a kalibrálási időt; és egy nyilvános áruház a testreszabható alkalmazások letöltéséhez. A Mentor PC lehetővé teszi a vizsgálati adatok feltöltését, elemzését és jelentését PC-ről; a Mentor PC Live pedig lehetővé teszi az USM 100 távoli használatát. A Mentor Create segítségével a felhasználó testre szabhatja vagy létrehozhatja az egyedi vizsgálati eljárásokhoz, ipari alkalmazásokhoz és tapasztalati szintekhez szükséges vizsgálati alkalmazásokat. Az adatkészletek kompatibilisek a régebbi USM Go és USM 36 modellekkel is, lehetővé téve a zökkenőmentes átállást az USM 100-ra.

Hibakeresés újraértelmezve:
A hordozható Krautkrämer USM 100 egy rendkívül sokoldalú vizsgálati eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy a vizsgálati kihívások széles körének megoldására alkalmas. Végezzen átfogó és pontos vizsgálatokat az ipari eszközökön, és javítsa adatait képekkel és földrajzi helymeghatározással a jobb nyomon követhetőség és jelentéstétel érdekében.

Főbb alkalmazások
  • Hegesztés ellenőrzése
  • Korrózióvizsgálat
  • Kovácsolás és öntvények ellenőrzése
  • Sínek ellenőrzése
  • Kompozitok vizsgálata
  • Nukleáris létesítmények ellenőrzése

Ár: 3,800.00$


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Indonézia

Régió
Jawa Timur

Helyszín
Surabaya

Végdátum
01.01.2025 12:05