Katalógus

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

Top1 Outboard Inboard

21.11.2023 02:10

Turbódízel küllőmotor 50 HP

Válasz a hirdetésre

ÚJ Yanmar Dtorque 111

A kompakt Dtorque 111-et úgy tervezték, hogy forradalmasítsa a kis munkahajók piacát, ahol a jóval több mint 10.000 órás várható élettartam legalább kétszerese bármely hasonló külső benzinmotorénak.

A Dtorque 111 egy figyelemre méltóan sima és csendes dízelmotort kínál, amely 50 lóerőt ad le a hajócsavarra, lenyűgöző, 111 Nm-es nyomatékkal mindössze 2.500 fordulat/percnél. Ez lényegesen jobb, mint a legújabb 70 lóerős négyütemű benzines modellek, és több mint elég ahhoz, hogy a legtöbb kis vízi járművet gyorsan felgyorsítsa a gépre, és bőven van alacsonyan húzott teljesítménye a nagy kiszorítású feladatokhoz.

A Dtorque az ideális választás, ha Ön üzemelteti vagy kezeli:
  • munkahajók
  • biztonsági/mentőhajók
  • halászhajók
  • kormányzati és kikötői hatósági hajók
  • személyhajók
  • szuperjacht tenderszállító hajók


Fokozott biztonság
A dízel kevésbé gyúlékony, mint a benzin, ezért a Dtorque biztonságosabb választás potenciálisan veszélyes környezetekben, például az olaj- és gáziparban. A szuperjachtok és a tengerjáró hajók üzemeltetői például a kevesebb tűzvédelmi óvintézkedés és szabályozás miatt jelentkező idő- és költségmegtakarításból is profitálhatnak.

Emellett csak egyféle üzemanyagot kell kezelni, amely a világ kikötőiben szélesebb körben elérhető. A Dtorque meghaladja az EU RDC Stage II károsanyag-kibocsátási előírásokat is, azonban még nem felel meg az EPA-nak.

Alacsony zaj- és rezgésszint
A Dtorque kéthengeres, közös nyomócsöves, turbófeltöltős dízelmotorral rendelkezik, amely egy alumínium blokkban lévő, kettős, ellenirányban forgó forgattyús tengelyekből álló egyedi rendszert használ. Ez a technológia a szabadalmaztatott "Spaceball" kialakítással segít csökkenteni a rezgéseket és a zajt.

E forgattyús tengelyek másik előnye a forgó és működtető (kormányzó) nyomatékok hiánya. Ez kisebb fáradást eredményez a motor működése során

.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Indonézia

Régió
Aceh

Helyszín
Banda Aceh

Végdátum
31.01.2025 10:00