Katalógus

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

  • ISO - 9001:2008

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

  • ISO - 9001:2008

12.12.2023 18:00

Varrat nélküli rozsdamentes acélcsövek

Válasz a hirdetésre

Varrat nélküli rozsdamentes acélcsövek

A rozsdamentes acél olyan vasötvözet, amelynek krómtartalma legalább 10,5 százalék. Az olyan ötvözőelemek, mint a nikkel, molibdén, titán, szén, nitrogén és réz javítják a rozsdamentes acél szilárdságát, alakíthatóságát és egyéb tulajdonságait. A különböző ötvözetek különböző mértékű korrózióállósággal rendelkeznek.

A szénacélhoz képest a rozsdamentes acélötvözetek nagyobb alacsony hőmérsékletű szívósságot, nagyobb munkakeménységet, nagyobb szilárdságot és keménységet, nagyobb alakíthatóságot és vonzóbb megjelenést biztosítanak.

A varrat nélküli rozsdamentes acélcsövek előnyei
A varrat nélküli rozsdamentes acélcsövek előnyei Hőálló és alkalmas nagy teljesítményű és magas hőmérsékletű alkalmazásokhoz.

A varrat nélküli rozsdamentes acélcsövek gyártási folyamata
A varrat nélküli rozsdamentes acélcsövek gyártásának tipikus eljárásai a sajtolás, a mélyfúrás vagy a lyukasztás. Az extrudálási eljárás kínálja azonban a legegyenletesebb külső átmérőt (OD) és végső soron a legkoncentrikusabb belső átmérőt (ID). Ezenkívül az extrudálás a legmegfelelőbb eljárás a hosszú, varratmentesen feltekert rozsdamentes acélcsövekhez.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Hunan

Helyszín
Changsha

Végdátum
13.11.2024 15:50