Katalógus

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

23.12.2023 00:00

Teljes ellenőrző szolgálat/Kínai Ellenőrzési Ügynökség

Válasz a hirdetésre

Guangdong Kína ellenőrzési és tesztelési Co., LTD

Ezt az ellenőrzést a gyártási folyamat nagyon korai szakaszában végzik (0 és 20% között). Az ellenőrzés célja a folyamat paramétereinek ellenőrzése és annak ellenőrzése, hogy a végtermék megfelel-e a kívánt minőségi követelményeknek.

Emberek vagyunk, és természetesen az emberek hibáznak, így a kínai gyárak is. A kínai gyárak mintegy felében vannak gyártási problémák. Ha nem végeznek szigorú minőségellenőrzést, a gyárak a saját szabványuknak megfelelően fognak gyártani. Ezért a hibák korábbi meghatározása idő- és költségtakarékos folyamat, ha akkor jön rá a problémákra, amikor már minden áru elkészült, akkor sok időt és pénzt pazarol a felülvizsgálatra. Tapasztalataink szerint a minőségellenőrzést akkor végeztük el, amikor a gyártás még csak megkezdődött, és rájöttünk, hogy a gyár által használt szín teljesen különbözik attól, amit az ügyfél kívánt. Ez egy súlyos hiba. Az ellenőrzés után a gyár azonnal felülvizsgálta a színt. Ha akkor végeztünk volna minőségellenőrzést, amikor a termékek már majdnem készen vannak, ez komoly problémát jelenthet, és a szállítás késni fog a minőségellenőrzés során feltárt problémák felülvizsgálata miatt.

Ezért erősen ajánlott a gyártási folyamat korai szakaszában minőségellenőrzést végezni. Erre a minőségellenőrzésre Kínában különösen azért van szükség, hogy a további gyártási folyamat során elkerülhetők legyenek a félreértések és a hibák.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Shenzhen

Helyszín
Guangdong

Végdátum
29.06.2024 23:50