Katalógus

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

26.12.2023 11:50

Kína Ellenőrzési szolgáltatások -Container Loading Supervision

Válasz a hirdetésre

Teljes körű ellenőrzési szolgáltatás Beszállítói audit Gyártás előtti ellenőrzés gyártás közbeni ellenőrzés szállítás előtti ellenőrzés konténerrakodás felügyelete

Rakodási felügyelet
A rakodási ellenőrzés a gyárban, a raktárakban vagy a szállítmányozók rakodási helyein indul. A szállítandó termékek minőségének és mennyiségének ellenőrzése, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szállítandó termékek jó minőségűek és megfelelő mennyiségűek. Eközben az ellenőrök felügyelik az egész szállítási folyamatot, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a konténerek jó állapotban vannak és megfelelően vannak megrakodva.
A különböző termékkategóriákhoz az ügyfelek igényei és tapasztalataink alapján speciális ellenőrző listát készítünk. És az ellenőrünk az ellenőrzési folyamat során szigorúan az ellenőrző lista és a jóváhagyott minta szerint ellenőrzi az árut, és mindent megteszünk, hogy csökkentsük a vásárlás kockázatát.
Az ellenőrzés befejezése után megadjuk Önnek az eredményt. És az ellenőrzési jelentést 24 órán belül elküldjük Önnek.
Sok kereskedő élvezi a minőségellenőrzési szolgáltatásunkat, nemcsak azért, mert az ellenőrzési szolgáltatásunk költséghatékony, hanem azt is tudják, hogy számítunk a minőségellenőrzésre. Ügyfeleink közé tartoznak: Pepsi, Coca Cola, Anheuser-busch inBev, B&Q, LG, Samsung, Honeywell, Toshiba, Emerson, Honda, Nissan, Panasonic, SHARP, ABB, Bandai, Tommy, Vtech, stb.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
Shenzhen

Helyszín
Guangdong

Végdátum
29.06.2024 23:50