Katalógus

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

05.03.2024 12:00

PP kupak anyaga borosüvegekhez alumínium ötvözet 8011

Válasz a hirdetésre

Hongchang Alumínium szállít alumínium lemezek és tekercsek gyártásához palack kupakok, amelyek ideális anyagok PP kupakok whiskey palackok és más italos palackok. Kiváló nedvességálló, szivárgásgátló és hamisításgátló tulajdonságokkal rendelkezik, így valóban biztonságos, egészséges, gyors és környezetbarát, növelve a termék hozzáadott értékét.

A PP palackkupakok gyártása szigorú követelményeket támaszt az anyag szilárdságával, nyúlásával és méreteltérésével szemben, különben a feldolgozás során repedések vagy gyűrődések jelennek meg. Annak érdekében, hogy a palackkupak kialakítását követően a nyomtatás kényelmét biztosítsa, a palackkupak anyagának felületének simának kell lennie. Nincsenek gördülési nyomok, karcolások és foltok. A leggyakrabban használt ötvözetek közé tartozik a 8011-H14, 8011-H16 stb. Az alumínium palackkupak anyagokat meleghengerléssel, folyamatos öntéssel, folyamatos hengerléssel vagy hideghengerléssel lehet előállítani.

PP palackkupak anyag jellemzői:
1. Könnyű súly.
2. Zöld, környezetbarát és könnyen újrahasznosítható.
3. Kiváló barrier tulajdonságokkal rendelkezik.
4. Jó alakíthatósággal rendelkezik
5. Szép megjelenés és fényes díszítés.
A 8011 alumínium zárólemezeket palackok és más tartályok csavaros kupakrendszerének gyártására használják, és az alumínium csomagolóanyagok piacának egyik fő terméke. Az alumínium lég- és fényzáró tulajdonságai, valamint könnyű alakíthatósága és dekorálhatósága miatt a zárt alkalmazásokhoz választott anyag.

Az alumínium PP fedeleket üvegedényekhez használják, többek között ásványvíz, természetes víz, alkoholmentes és alkoholos italok, étrend-kiegészítők és gyümölcslé termékekhez.


Válasz a hirdetésre

Kategória
Ajánlatok

Állam
Kína

Régió
henan

Helyszín
No. 14, Business Outer Ring Road