Katalógus

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Ezen keresztül Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Az eredeti!
Sokan mondják, hogy a HERMLE a világ legjobb gépeit építi.

A HERMLE a marásról és a kiemelkedő eredmények eléréséről szól. És mi elköteleztük magunkat, hogy építészetünkkel, felépítésünkkel, munkánkkal, szemléletünkkel, fejlesztésünkkel, mérnöki munkánkkal, összeszerelésünkkel és szervizünkkel pontosan ezt biztosítjuk. Minden, amit elérünk, megváltoztatunk vagy optimalizálunk, az eredményeinket jobbá, pontosabbá, gyorsabban elérhetővé teszi - nem több és nem kevesebb.

"marás a legjobb formában" - mint a HERMLE AG szlogenje - találóan összefoglalja ezt. Ez egy nagy teljesítményű, rendkívül innovatív megmunkálóközpontot jelent, amely nemzeti és nemzetközi szinten is vezető pozícióba emelkedett. Jelképezi a kiterjedt és szorosan összefonódott értékesítési és szervizhálózatot, valamint a világszerte több mint 30.000 sikeresen telepített gépet.

Végső soron jelképezi ügyfeleink sikerét, akik termékeinkkel a legjobb eredményeket érik el a pontosság és a hatékonyság tekintetében.

De mitől lehetséges a "marás a legjobban"? Az állandóan új ötletekkel való ellátottság és a közmondásos HERMLE precizitás a gyártás, a folyamat-tanácsadás és a megbízható projektmenedzsment terén. Mindezekért felelős, kb. 1.400 magasan motivált munkatársunkkal teremtjük meg az alapot. És mindezt egy olyan helyen tesszük, amely hagyományosan a precíziós mechanika és a szerszámgépek otthona. Összességében ezek a lehető legjobb előfeltételek. Ezek az okai annak, hogy ma számos kulcsfontosságú iparág partnereként vezető pozíciót élvezünk. A nagy, összetett alkatrészektől a legapróbb alkatrészekig a high-tech területen. Az orvostudománytól az autóversenyzésig. Mi járunk az élen!