Katalógus

Eillert B.V.

Eillert B.V.

Eillert B.V.

Ezen keresztül Eillert B.V.

Az Eillert B.V. hosszú évek alatt a zöldségágazat (burgonya, zöldség és gyümölcs) feldolgozógépeinek és teljes gyártósorainak elismert gyártójává vált.

A gépeket és gépsorokat többféle modellben és kapacitással szállítják világszerte neves feldolgozó vállalatoknak, amelyek viszont szupermarketláncoknak, ismert gyorsétteremláncoknak, vendéglátóipari vállalatoknak, az intézményi piacnak, valamint a fagyasztott élelmiszeriparnak, zöldségdehidratáló vállalatoknak, burgonya- és hagymahámozó vállalatoknak és más zöldségfeldolgozó ágazatoknak szállítanak. Az ügynökök és kereskedők kiterjedt hálózata biztosítja a kapcsolatokat, valamint a gépek forgalmazását és szervizelését.

Több mint 80 éves tapasztalatával az Eillert teljes termelőüzemek és professzionális konyhák berendezésében is tanácsot ad. Partnereinkkel együtt teljes kulcsrakész projekteket valósítunk meg világszerte.

Az Eillert gépek és sorok fejlesztése, gyártása és szállítása során a minőség a kulcsszó: az élelmiszer-feldolgozásban a tökéletességre törekszünk, ahogyan tudjuk, hogy Ön is.

Zöldségmosó-gépek

Gyümölcsmegmunkáló gépek

Gyümölcsmegmunkáló gépek

Szárítóberendezések (szárítók)

Szárítóberendezések (szárítók)

Zöldséghámozó gépek

Zöldséghámozó gépek

Zöldségmegmunkáló gépek

Zöldségmegmunkáló gépek

Fruit Peeling Machines