Katalógus

A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO/ TS 16949

A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO/ TS 16949

Ezen keresztül A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

Adam Georg Thorwarth 1876 májusában alapította meg az "1.Deutsche Zwingenfabrik"-ot Schmalkaldenben, a Neumarkt 14. szám alatt. Ezeket a szorítókat (fából készült nyelű kéziszerszámokhoz való kupakok) a mélyhúzás bevezetésével sokkal gazdaságosabban gyártotta, mint korábban.

A folyamatos növekedés szükségessé tette egy új épület építését a Blechhammer cég 1901 körül megszerzett telephelyén, amelyet 1903.01.31-én vettek át, és amely ma is a család tulajdonában van. A racionális gyártást szem előtt tartva azóta is ezen a telephelyen gyártják a bilincseket, hüvelyeket, kupakokat és egyéb mélyhúzott alkatrészeket.

A családi hagyományok folytatása 1990 óta a cégalapító dédunokájának, Dipl. Ing. (FH) Jürgen Thorwarth. Ő hozta vissza a vállalatot a piaci igényekhez a legnehezebb körülmények között.
Utódaiként a két unoka, Michael Thorwarth és Andreas Tanz folytatják ma a 140 éves hagyományt.

A vállalat ma már évente jóval több mint 120 millió húzott alkatrészt tud előállítani a modern mélyhúzási és utómegmunkálási technológiával, és ezzel stabilizálta piaci pozícióját, a növekedésre összpontosítva.

Gallérperselyek

A DIN EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti folyamatos minőségellenőrzésnek vetjük alá például a mélyhúzott alkatrészek sorozatgyártását.
Célunk, hogy a hibákat még a kialakulásuk előtt felismerj...

Termékfejlesztés

szívesen adunk tanácsot az új termékfejlesztésekről is!