Katalógus

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

  • ISO 9001:2015

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

  • ISO 9001:2015

Ezen keresztül Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Pótkocsik professzionális használatra

  • PÁLYÁZATOK személygépkocsikhoz
  • LÉGFÉKES PÓTKOCSIK
  • TEHERGÉPKOCSI UTÁNFUTÓK
  • SPECIÁLIS JÁRMŰVEK

A Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH több mint 570 modellt gyárt 0,6 és 7,0 t össztömeg közötti tartományban, több mint 25 sorozatban.

A pótkocsik kínálatában a személygépkocsi-, kombi-, építőgép-, hosszú anyag-, kábel- és konténerszállító, háromirányú billenő, platós és dobozos pótkocsik mellett a mobil sorompó- és előjelző táblák, valamint az utak és autópályák útkarbantartására szolgáló pótkocsik is megtalálhatók.

A Trebbinben gyártott pótkocsikat kereskedelmi felhasználásra tervezték. Meg kell birkózniuk a durva, nagy igénybevételekkel járó mindennapokkal. A pótkocsik váza ezért teljesen hegesztett és teljesen tűzihorganyzott. Ezt a kereskedelmi, kereskedelmi és kereskedelmi szektorból érkező ügyfeleink nagyra értékelik.

Különösen magas követelményeket támasztunk hazai és külföldi beszállítóinkkal szemben. Így általában csak kiváló rugózási viselkedésű, nagy futásteljesítményű, valamint karbantartásmentes kerékcsapágyakkal és felfüggesztéssel rendelkező márkatengelyeket használunk.

A Trebbiner FahrzeugFabrik GmbH 1997 tavaszán alakult, és a három ügyvezető partner irányítja. Maga a gyár a Trebbiner pótkocsik nagy múltú hagyományaira építhet. Hatékonysága és ereje a fejlett technológiával kombinált kreativitáson alapul.

A vállalat ma már több mint 150 kereskedőből álló hálózattal rendelkezik Németországban. Ez a kereskedőhálózat a gyors és egyszerű szerviz és pótalkatrész-forgalmazás alapja.

Vevőink elégedettsége a cégpolitikánkban a legmagasabb prioritást élvezi. Ezért magas nemzetközi minőségi követelményeket támasztunk magunk elé. Nagyon alapos előkészítés és nagy erőfeszítések után a Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH 2000 novemberében elnyerte a DIN EN ISO 9001 szerinti tanúsítást.
Azóta sikeresen alkalmazzuk a minőségirányítást vállalatunkban.

Eltolható ponyvás pótkocsik

  • A magas rakodók területén a speciális szállítási feladatokhoz különböző kialakítási változatokban kínálunk Önnek csúszó ponyvás felépítményt

Forgózsámolyos pótkocsik

A magas rakodó a forgótárcsával

  • Kiváló futási jellemzők
  • Vezethető BE osztályú vezetői engedéllyel
  • Felülfutófék automatikus hátrameneti és rögzítőfékkel
  • ...

Pótkocsik hosszú anyagokhoz

Teljesen tűzihorganyzott vázszerkezet V-típusú vonórúddal; karbantartásmentes német tengelyegység puha gumifüggesztéssel és nagy öncsillapítással; felszaladófék automatikus hátramenettel és rögzítő...

Firefighter trailers

állítható magasságú vontatószerkezet, tűzihorganyzott

Speciális járművek

A "klasszikus" pótkocsik mellett vállalatunk termékkínálatában számos speciális jármű is megtalálható a legkülönbözőbb felhasználási területekre.

Platform teherautók

Eloxált, extrudált alumíniumprofilokból készült peronkapuk.

Billenős tehergépkocsik

A sokoldalú építési pótkocsi

  • Ömlesztett anyagok és kotrógépek szállítására az alacsony rakodási magasság, a nagy hasmagasság és a 45 fokos billenési szög miatt
  • Számos tarto...

Három oldalra dönthető billencsek

Tűzihorganyzott hálós rögzítés háromirányú billenő billenőhöz, háromoldalas lengő; szemszélesség 40 mm. A háromirányú billenőplató felszerelése sarokrudakkal szükséges.

Utánfutó felépítmények

Megerősített, leengedett keret stabil sarokoszlopokkal, hegesztett és teljesen tűzihorganyzott; a rakodófelület magassága kb. 420 mm; V-vonórúd, tűzihorganyzott; gömbcsatlakozó; karbantartásmentes...

Billenőkocsi felépítmények

Mind a háromirányú billenőkhöz, mind a hátsó billenőkhöz tartozékok széles választékát kínáljuk.

Eloxált, extrudált alumínium profilokból készült, háromoldalasan lengő billenő oldali rö...

Ponyvás felépítmények

Teherautójához - legyen az új vagy használt - személyre szabott karosszériát készítünk.

pl. az oldalfalak és a tető teljesen elmozdítható, méghozzá pillanatok alatt

Vontató felépítmények

Állítható magasságú rakodó- és szállítófelület 2 autó számára