Katalógus

Bühler Motor GmbH

Bühler Motor GmbH

  • ISO 9001:2015
  • IATF 16949:2016
  • EN 9100:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

Bühler Motor GmbH

  • ISO 9001:2015
  • IATF 16949:2016
  • EN 9100:2018

Ezen keresztül Bühler Motor GmbH

A Bühler Motor személyre szabott és megbízható hajtásmegoldásokat kínál DC/BLDC kismotorokkal és fogaskerekes motorokkal, valamint szivattyúkkal. Az 1855-ben alapított és több mint 125 éve a Furtwängler család tulajdonában lévő vállalat tipikus német, közepes méretű családi vállalkozás, amely globális rejtett bajnokként ötvözi a hagyományt és az innovációt.

A Bühler Motornál több mint minden tizedik alkalmazott a kutatás-fejlesztésben dolgozik. Saját prototípus- és K+F részlegünk, valamint a legmodernebb tesztlaboratóriumok lehetővé teszik, hogy a Bühler teljes mértékben az ügyfélspecifikus hajtásmegoldások gyors és rugalmas fejlesztésére koncentrálhasson.

Világszerte 1850 alkalmazott lelkesen biztosítja a mechatronikai hajtásmegoldások sikeres fejlesztését, iparosítását és gyártását a közepes és nagy volumenű alkalmazásokhoz.

A három kontinensen található tizenegy telephellyel és a magasan fejlett technológiai kompetenciákkal a Bühler Motor képes teljesíteni az ügyfelek rövid szállítási időre, minőségre és időben történő szállításra vonatkozó összes követelményét a kívánt volumenben. A vállalat stratégiai piacai közé tartozik az autóipari piac, az egészségügyi berendezések piaca, az általános ipari megoldások, például az épületautomatizálás, a mezőgazdasági berendezések, a közlekedési és repülőgépülések.

Homlokkerekes hajtómuvek

A fogaskerekes fogaskerekek rendkívül robusztusak, alkalmazkodóképesek és gazdaságosak.
Minden olyan helyzetben használják őket, ahol kis beépítési hely mellett nagy áttételre van szükség.

Csigahajtás

Csigakerekes hajtóműveinket (más néven: csigakerekes hajtómű) akkor használják, ha a beépítési hely 90°-kal meghajlított hajtótengelyt igényel.
Műszaki előnyeik a nagy hatásfok, a csendes...

Forgó jeladók

A Bühler Motor optikai vagy mágneses kódolókkal és fékválasztékkal egyedi megoldásokat kínál
az orvosi berendezések és az egészségügyi ágazatban történő alkalmazások széles skálájáho...

Nyugalmi áramú fékek

Az egyenáramú és BLDC motorokhoz tervezett hibabiztos és örvényáramú fékek választéka garantálja a biztonságos megállást a biztonsági szempontból fontos
alkalmazásokban.

Hajtástechnika

A mikrohajtások szegmensében a Bühler Motor egyablakos megoldásszolgáltató - az első ötlettől a jóváhagyott termékig. Tapasztalatból tudjuk, hogy mi számít igazán a biztonságos gyógyszerhordoz...

Kishajtómű motorok

STOCK SERVICE (gyors reakcióerő)

- 4,5 és 500 Ncm közötti fogaskerekes motorok
- 10 - 200 Ncm közötti bolygóműves fogaskerekes motorok

  • Változatok
  • Egyedi hajtásmegol...

Egyenáramú hajtások

A hatékonyság, dinamika, teljesítménysűrűség, szinkronüzem és hosszú élettartam tekintetében szigorú teljesítménykövetelményekhez.

  • osztott sztátorok
  • maximális réz kitöltési...

Hajtástechnika

A Bühler Motor hajtástechnológiája

STOCK SERVICE (gyors reakcióerő) a következő eszközökkel

  • Egyenáramú motorok 1 - 250 W
  • EC/BLDC motorok 40 - 325 W-ig <...

Pneumatikus meghajtók (Lumbar System)

Pneumatikus rendszereink hozzájárulnak az utasok kényelmének növeléséhez, és megfelelnek a legmagasabb ergonómiai szabványoknak.
Vegyük például ágyéki rendszerünket:
Kompakt, könnyű ágyék...

Kezelőelemek

A termék leírása Magyar nyelven nem található. Olvassa el a leírást angolul, vagy keresse meg a vállalatot.

Aktorok

A PAXCOM moduláris felépítése a legmagasabb szinten megfelel a piac összes műszaki követelményének, ami maximális utas-kényelmet, alacsony súlyt és intelligens karbantartási koncepciót eredményez.