Katalógus

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Ezen keresztül DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Nagy teljesítményű ipari szívórendszerek minden alkalmazáshoz
Erőteljes szívás és megbízhatóság igény szerint: A DEBUS szívórendszerek szinte bármilyen anyagot eltávolítanak - beleértve a folyadékokat és az éghető port is.

DEBUS szívórendszerek: A nagyobb biztonságért és hatékonyságért
Javítsa a munkahelyi tisztaságot és biztonságot. Optimalizálja a munkafolyamatokat és csökkentse a termelési költségeket: DEBUS ipari vákuumkészülékekkel és szívórendszerekkel.

A DEBUS-nál olyan ipari vákuumkészülékek és szívórendszerek gyártására szakosodtunk, amelyek szinte bármilyen anyagot megbízhatóan felszívnak. Legyen az nagyon forró, rendkívül hideg, mérgező, folyékony vagy ragasztóanyag: A DEBUS termékek segítenek Önnek a termelési hulladék biztonságos és környezetbarát ártalmatlanításában.

Okos megoldások egyedi igényekre
A DEBUS-szal ideálisan fel van szerelve a modern termelési rendszerek különleges követelményeihez. Szívórendszereink közvetlenül a gyártási folyamatokba is integrálhatók, például a munkadarabok további megmunkálás előtti tisztítására. Így időt takaríthat meg és javíthatja a munkafolyamatok hatékonyságát.

Mintegy 150 berendezéstípussal kínálunk Önnek sokoldalú szívórendszereket, valamint nagyméretű, sűrített levegős és elektromos vákuumkészülékeket, amelyek a különböző működési területek egyedi követelményeihez igazodnak. Az Ön igényeitől függően megtalálja nálunk a megfelelő terméket a szíváshoz, legyen szó mobil vagy helyhez kötött használatról. És természetesen személyre szabott szívórendszereket is gyártunk, hogy teljes mértékben megfeleljenek az Ön kívánságainak. Akár az élelmiszeripar, az elektromos és elektronikai vagy az autóipar, valamint bármely más ágazat számára: A DEBUS-nál tudjuk, mi számít!

Nagyobb hatékonyság a biztonság révén
A DEBUS terméktől függetlenül Ön egy további választást is hoz: Ha a DEBUS mellett dönt, mindig a nagyobb munkahelyi tisztaság és biztonság mellett dönt. Szívórendszereinkkel csökkentheti a személyzet egészségi okokból történő távollétét és a piszkos gépek miatti termelési késedelmeket. Így a DEBUS az Ön számára is nagyobb hatékonyságot és alacsonyabb költségeket jelent.

A hamburgi BaumHoch2 vállalat a DEBUS sűrített levegős vákuumot olyan földmunkákhoz használja, mi...

Elektromos porszívó DES-120-11-REC-AS száraz por és száraz szívóanyaghoz