Katalógus

P.C. Turck Produktions- und Verwaltungs GmbH

P.C. Turck Produktions- und Verwaltungs GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • IATF 16949:2016

P.C. Turck Produktions- und Verwaltungs GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • IATF 16949:2016

Ezen keresztül P.C. Turck Produktions- und Verwaltungs GmbH

A P.C. Turck kompetens partner, ha a lemezalakítás teljes körű megoldásairól van szó.

A konstrukciótól kezdve a szerszámműhelyünkön át egészen a sorozatgyártásig mindent egy fedél alatt kínálunk.

Nem véletlen, hogy az autóipar fontos beszállító partnere vagyunk. A kormányzás, a sebességváltó, a sebességváltó, a futómű vagy az ablakemelő-technika stancolt és húzott alkatrészei számos elterjedt személygépkocsiban megtalálhatók. És szinte minden Európában bejegyzett teherautóba Turck-alkatrészeket szerelnek. De a P.C.Turck más iparágakban is otthonosan mozog. Már gyártanak alkatrészeket a mezőgazdaság, az akkumulátortechnika, az erősáramú elektronika, a háztartási készülékek vagy a biztonságtechnika/utasvédelem számára.

Nadrágtartó-tartozékok

A P.C. Turck 1791 óta szállít fémtermékeket a világ legigényesebb ügyfelei számára. A know-how és a nemzetközi elkötelezettség egy mélyen gyökerező hagyomány tapasztalatán alapul. A merevítő textil...

Nadrágtartókapcsok (Clip 405)

Klipszeink alapvonala: kiváló minőség, sokoldalú kialakítás, különböző felületek és vonzó ár-érték arány jellemzi ezt a sorozatot.

Állítócsat nadrágtartóhoz

A merevítőkarok tökéletes kiegészítői a P.C. Turck klipszgyűjteménynek. A kiváló minőség és a vonzó kialakítás magától értetődő. A merevítőkarok számos szíjvastagsághoz és anyaghoz alkalmasak.

Hátrész nadrágtartóhoz

Hátsó csúszkák a nadrágtartókhoz
A hátsó csúszkák tökéletes kiegészítői a P.C. Turck klipsz kollekciónak. A magas minőség és a vonzó design magától értetődő. A hátsó csúszkák fémből vagy műany...