Katalógus

MMT Mannel Magnettechnik GmbH

MMT Mannel Magnettechnik GmbH

  • DIN ISO 9001:2015

MMT Mannel Magnettechnik GmbH

  • DIN ISO 9001:2015

Ezen keresztül MMT Mannel Magnettechnik GmbH

Az Ön szakembere az elektromágnesek, állandó mágnesek és szeparátorok terén

1986 óta a Mannel név a megbízhatóságot, a minőséget, az innovációt és a szakértelmet jelenti a mágnestechnika területén. Annak érdekében, hogy ügyfeleink számára teljes portfóliót nyújtsunk, 2001-ben az elektromágneses technológiára is specializálódtunk. Munkánk középpontjában az alkalmazási tanácsadás, valamint a kiváló minőségű termékek és rendszerek fejlesztése és gyártása áll, különösen az állandó mágnesek és az elektromágnesek területén.
A kutatásra és fejlesztésre, munkatársaink különleges képességeire, az ügyfeleinkkel folytatott intenzív párbeszédre és saját gyártásra összpontosítunk.
Legyen szó elektromágnesekről, mágneses bilincsekről vagy emelőmágnesekről, állandó mágnesekről, vagy akár speciális változatokról - az MMT Mannel magnet GmbH & Co. KG a különböző mágnesek átfogó választékát kínálja.
Az állandó mágnesek különböző kivitelben állnak rendelkezésre. Különböző elválasztásokat is kínálunk, mint például elválasztó rozsdák, lemezes elválasztó és mágnesdobok és szűrőrudak. Elektromágneseket keres? Itt minden megtalálható.


Keményferrit-mágnesek

A kemény ferritmágnesek vasoxidból és stronciumból készülnek. Az egyes összetevőket összekeverik, a minőségtől függően ennek megfelelően pelletálják és szinterezik (kalcinálják).

Műanyaggal kötött keményferrit-mágnesek

A kemény ferritmágnesek vasoxidból és báriumból készülnek. Az egyes összetevőket összekeverik, a minőségtől függően ennek megfelelően pelletálják és szinterezik (kalcinálják).

Nodímium mágnes

A ritkaföldfémvegyületek a neodímium és a szamárium keverékéből, valamint az úgynevezett átmeneti fémek vas vagy kobalt vegyületéből állnak.

Platstic-kötésű Nedymium mágnes

A ritkaföldfémvegyületek a neodímium és a szamárium keverékéből, valamint az úgynevezett átmeneti fémek vas vagy kobalt vegyületéből állnak.

Alumínium nikkel kobalt mágnesek

Ezeket a vas, alumínium, nikkel, réz és kobalt ötvözeteket öntési technikával vagy szinterelési eljárással állítják elő. Szemben más mágneses anyagok mintegy 0,6 a Remanentflussdichte - 1,3 T viszonyl...

Szamárium-kobalt mágnesek

A ritkaföldfémvegyületek a neodímium és a szamárium keverékéből, valamint az úgynevezett átmeneti fémek vas vagy kobalt vegyületéből állnak.

Lineáris emelőmágnesek (D-frame)

A D-alakú lineáris mágnesszelep
A mágnesszelep funkciója itt is húzó vagy nyomó. A C-keretes társaihoz hasonlóan ez a szintén váltóárammal működő mágnesszelep is működhet hú...

Lineáris emelőmágnesek (C-frame)

A C-keretes mágnesek olyan lineáris mágnesek, amelyeknél a ház a C betűhöz hasonló alakot határoz meg.

Hengeres mágnesszelepek

A nagy teljesítményű lineáris mágnesszelep

A hengeres mágnesszelepek a lineáris mágnesszelepek legstabilabb változata. A mágnesszelep alakja egy hengerre emlékeztet. Ezekn...

Egyetlen mágnesszelep

Rögzítő tartóerő
A mágnes dugattyúmagját egy állandó mágnes rögzíti a két véghelyzet egyikében. Ennek eredményeképpen a mágnes stabilan megmarad a véghelyzetében, és így haté...

Emelomágnesek

Állítható tartóerő
Ez a mágnesszelep két rögzített löketvégállással rendelkezik. Ezeknek a bistabil mágnesszelepeknek a véghelyzeteit mechanikusan határozzák meg. Ezek a mágn...

Elektromágnes (Round)

Akerek tartómágnesek a helyén tartják a munkadarabokat
Tartómágenseink támogatják Önt a cipelés, emelés és tartás során. A tartómágnesek valójában kis elektromágnesek, amelye...

A Mannel az igényes középvállalkozások partnere, ha mágnesekről és a közmondásos leleményességről...