Katalógus

HAGO Druck & Medien

HAGO Druck & Medien

  • ISO 9001

HAGO Druck & Medien

  • ISO 9001

Ezen keresztül HAGO Druck & Medien

... az ipari vállalatok számára.

A régió számos ipari vállalata, valamint a globális szereplők is évek óta a HAGO elégedett ügyfelei közé tartoznak. A HAGO széles és rugalmas szolgáltatási portfóliója ügyfeleink előnyére válik. "Mindent egy kézből" - nem mindig a legolcsóbb, de a szinergiák révén általában a "legolcsóbb", legmegbízhatóbb és ezért a leggazdaságosabb megoldás. Az üzleti papíroktól és nyomtatványoktól kezdve a reklámanyagokon és katalógusokon át a csomagolásig, matricákig, címkékig, használati utasításokig és komplett rendszerekig. Mindenekelőtt a megbízható műszaki szállítás - just in time vagy a konszignációs raktárba - az erősségünk. Akinek valaha is állt már le a termelése hiányzó alkatrészek miatt, az tudja, hogy a megbízhatatlan partnerek milyen drágák lehetnek. Jó néhány ügyfelünk bízik abban, hogy tökéletes minőséget szállítunk időben.

... a középvállalkozások, a kereskedelem és a kereskedelem számára.

Amíg Ön az ügyfeleiről gondoskodik, a HAGO gondoskodik a megjelenéséről. Logó, üzleti dokumentumok, brosúrák, az Ön internetes megjelenése - egyszerűen minden, amire egy cégnek ma szüksége van ahhoz, hogy pozitívan jelenjen meg a piacon. Akár egy, akár 1000 alkalmazottja van. Önnek van egy tapasztalt kapcsolattartója 1000 vizuális kommunikáció körüli kérdésre. A HAGO a megfelelő partner.

... egyesületek, kiadók és magánszemélyek számára.

Nagyméretű plakátokkal szeretné felhívni a figyelmet rendezvényére, vagy rendszeresen kiadná klubmagazinját? Akkor a HAGO a megfelelő partner az Ön számára. Legyen szó plakátokról, utalványokról, szórólapokról, belépőjegyekről vagy magazinokról - mi megcsináljuk Önnek - megbízhatóan, olcsón és időben! Személyre szabott küldeményfeldolgozással együtt.

Üdvözlőlapokat, esküvői, karácsonyi vagy akár gyászkártyákat tervezünk és készítünk az Ön személyes elképzelései szerint - egyedileg Önnek! Mondja el nekünk kívánságait - mi megvalósítjuk! Gyorsan, olcsón és professzionálisan. Azoknak, akiknek az internetes nyomdák standard kínálata túl egyszerű.

... kiadóknak és szerzőknek.

A könyvek az örökkévalóságnak szólnak. Emberemlékezet óta az emberi gondolkodás tükrei, a gondolatok és eszmék őrzői az idők határain átívelve. A könyv különleges tiszteletet érdemel. A HAGO mindig is különös szeretettel és gondossággal foglalkozott a könyvek tervezésével és előállításával. Jól megtervezett szedés, tipográfia, amely az olvasó számára élvezetessé teszi az olvasást, savmentes papírok, amelyek a DIN/ISO 6738 szabvány szerint hosszú élettartamúak, valamint tökéletes kötés PUR-technológiával a papírkötésekhez vagy klasszikus cérnazárással a bibliofil művekhez. Hogy az olvasók sokáig élvezhessék őket