Katalógus

Bäramed Instrumente GmbH

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

Ezen keresztül Bäramed Instrumente GmbH

Alegjobb ügyfélszolgálat

Több éves speciális tapasztalat és tudás, valamint szakképzettség azok a tulajdonságok, amelyek megkülönböztetik a Bäramed Instrumente munkatársait másoktól. A jól szortírozott raktárkészlet és a napi áruszállítás garantálja a gyors és pontos kiszállítást ügyfeleinknek.

Egyéni tanácsadás

A kommunikáció a Bäramed Instrumente számára az első számú törvény. Tudni akarjuk, hogy mi a helyzet, szakértői tudásunkkal segítünk a problémák megoldásában, és az Ön kompetens partnerévé tesz bennünket az orvostechnikában.

DIN ISO 13485

A Bäramed Instrumente elkötelezett a minőség alapelve mellett. A Bäramed Instrumente-t elhagyó minden egyes terméket tesztelünk az optimális működés és a szakszerű kivitelezés érdekében. A DIN ISO 13485 szerinti minőségbiztosításnak köszönhetően biztosítjuk és fenntartjuk a Bäramed Instrumente minőségi színvonalát.

Saját címkével ellátott termékek

A Bäramed Instrumente mindig kész meghallgatni azokat az ügyfeleket, akik saját címkével ellátott műszereket szeretnének. Gyorsan és rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfél számozási rendszeréhez, ezáltal egyéni kívánságokat elégítünk ki.