Katalógus

electrotherm GmbH

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Ezen keresztül electrotherm GmbH

A Geraberg környéki régió a német üveg- és hőmérőipar hagyományos központja, és a folyékony üvegből készült hőmérők, laboratóriumi, precíziós és műszaki hőmérők gyártásáról ismert.

Ezekre a történelmi gyökerekre építve a családi vállalkozást 1991-ben alapították, amelyet ma már a második generáció folytat. A korábbi gerabergi hőmérőgyár néhány alkalmazottjával indult electrotherm mára 35 alkalmazottal az elektromos hőmérsékletmérési technológia keresett specialistájává fejlődött, és több mint 30 országban látja el az ügyfeleket ellenállás-hőmérőkkel és hőelemekkel.

Méréstechnika Made in Germany

A Németország zöld szívében található türingiai vállalat a gerabergi telephelyén hőmérséklet-mérő műszereket fejleszt, tervez és gyárt a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz, különösen vegyipari és erőművek, gép- és járműgyártás, kalibráló laboratóriumok, hitelesítési irodák és sok más terület számára.

A standard választékban található típusok mellett az ügyfélspecifikus speciális kivitelek és a testre szabott konstrukciós megoldások, valamint a magas minőség versenyképes áron és rövid szállítási határidővel párosulva, az electrotherm GmbH különleges kompetenciáját alkotják.

Kalibrálási munkák

Ellenállás-hőmérők és hőelemek gyári kalibrálása, a típusnak megfelelő hőmérséklet-tartomány -80...1550°C között

Alkatrészek és tartozékok

Szerelvények, védőcsövek, esztergált alkatrészek, csatlakozófejek, karimák, jeladók.

Szeretettel várjuk Önt november 14. és 16. között a 4-es csarnok 640-es standján