Katalógus

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Ezen keresztül Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Ahol a pozíciókat és szögeket a legnagyobb pontossággal kell mérni, ott a Novotechnik érzékelői elsőrangú megoldást jelentenek. Az évek során felhalmozott méréstechnikai szakértelem csak az egyik titka az 1947-ig visszanyúló sikertörténetünknek.

Sikerünk alapja a technológia iránti szenvedély, a pontosság és a megbízhatóság megszállottsága. Ez egyben az intelligens megoldások kitalálásában való örömünk, párosulva az új anyagok és gyártási módszerek iránti rajongással. Természetesen ott van az is, hogy folyamatosan tudatában vagyunk annak, hogy mennyire fontos a jó tanácsadás és az elsőrangú szolgáltatás, hiszen nap mint nap mérőrendszereink optimalizálására törekszünk.

Sikerünk igazi titka azonban mindig is az volt, hogy szenvedélyesen kerestük a lehető legjobb megoldást minden egyes ügyfélalkalmazás számára. És annak érdekében, hogy ügyfeleink számára továbbra is mi maradjunk az elsőszámú partner, a jövőben is azokra az erősségekre összpontosítunk, amelyek azzá a sikeres vállalattá tettek minket, amely ma vagyunk.

Érintésmentes szögérézkelők (RSB-3600)

Érintésmentes NOVOHAL forgásérzékelő egyfordulós vagy többfordulós kivitelben, 36,5 mm-es teljesen fémházban. Analóg és digitális interfészek. Különböző változatok tömör vagy üreges tengellyel és nagy...

Szögérzékelok (RSM2800)

Érintésmentes, redundáns NOVOHALL nagy teherbírású forgó érzékelő. Szélsőséges környezeti körülmények között, mobil és biztonságtechnikai alkalmazásokban való használatra tervezték.

Szögérzékelok (RFX)

Érintésmentes, redundáns NOVOHALL nagy teherbírású forgó érzékelő. Szélsőséges környezeti körülmények között, mobil és biztonságtechnikai alkalmazásokban való használatra tervezték.

Forgó jeladók (RFD-4000)

Érintésmentes, kompakt és költséghatékony NOVOHALL forgásérzékelő kis beépítési helyekre. Az RFA4000 sorozat utódja.

Érintésmentes szögérézkelők (RFC4800)

Robusztus NOVOHALL érintésmentes forgásérzékelő. Nagy pontosságú és nagyon vonzó árú. Interfészek: áram, feszültség, SSI, inkrementális, SPI, CANopen, IO-Link, analóg interfész

Szögérzékelok (RSA-3200)

Érintésmentes, redundáns NOVOHALL forgásérzékelő. Mobil és biztonságtechnikai alkalmazásokban való használatra, ellenálló a zord környezetben.

Érintésmentes szögérézkelők (RFE)

NOVOHALL érintésmentes forgó érzékelő. Alkalmas magas hőmérsékletű alkalmazásokhoz. Analóg és terepbusz interfészek nagy választéka.

Szögérzékelok (P2200)

Nagy pontosságú potenciometrikus, kis nyomatékú forgásérzékelő, szinkronház 11

Szögérzékelok (P2500)

Nagy pontosságú potenciometrikus forgásérzékelő, szinkronház 11

Potenciométerek (P4500)

Nagy pontosságú potenciometrikus forgásérzékelő különböző szinkronházakban

Szögérzékelok (P6500)

Nagy pontosságú potenciometrikus forgásérzékelő, szinkronház 20

Szögérzékelok (IPX7900)

Nagy pontosságú potenciometriás forgásérzékelő kemény üzemi körülmények között történő használatra. Rendkívül robusztus, tömített és korrózióálló.

Úton a robbanóanyag-mentesítési szolgálattal

25.10.2022 00:00

a Novotechnik 75 éve

Érzékelők lineáris és forgó méréshez

Ahol pozíciókat és szögeket kell a...

Még akkor is, ha a lineáris és forgásmérő technológiák területén az érintésmentes eljárások iránt...

A Novotechnik megkapta a BRP-Rotax beszállítói díját
Forgóérzékelők mobil gépekhez