Katalógus

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

03.10.2021 05:10

Robusztus, olcsó, megbízható - DC/DC átalakító PCMDS550-FT targoncákhoz

A PCMDS550-FT sorozat DC/DC átalakítói a targoncatechnika követelményeinek megfelelően készültek. A legmagasabb minőség és a biztonság különösen fontos, amikor tápegységeket használnak ezekben az alkalmazásokban. Az ellátórendszer és az elektronikus alrendszerek közötti összekötő kapocsként rendkívül magas követelményeket támasztanak velük szemben a megbízhatóság tekintetében. A jó ár-érték aránynak és a kiváló műszaki adatoknak köszönhetően azonban ezeket az átalakítókat egyre gyakrabban alkalmazzák a helyhez kötött és ipari alkalmazásokban.

Az új PCMDS550-FT sorozat rugalmasan alkalmazható. A névleges bemeneti feszültségek 48 V, 80 V és 96 V. A meglévő bemeneti szűrő védi a készülékeket a fedélzeti elektromos rendszerekben előforduló tipikus tranziensekkel szemben. A szabványos kimeneti feszültségek 12 V és 13,8 V.

Az alacsony hullámzási és zajértékek a magas kimeneti feszültségállandóval együtt garantálják a csatlakoztatott fogyasztók megbízható működését. További meghatározó jellemzők a rövidzárlati ellenállás, a tranziens védelem, az 1,18 kVAC prim.-sec. szigetelési ellenállás és a -25 ...+50 ° C hőmérsékleti tartomány.

A PCMDS550-FT kompakt kialakítású alumíniumházban (189 x 115 x 60 mm) készül. Ezeknek a vákuumkapszulázott DC/DC átalakítóknak a termikus koncepciója az alaplemezhez való hőcsatlakozás révén optimális hőelvezetést biztosít az összes teljesítmény-félvezető számára. A kapszulázott kialakítás lehetővé teszi a felfüggesztés nélküli vagy léggumi nélküli járművekre történő beszerelést a legnagyobb ütés- és rezgésterheléssel járó járműveken. A csatlakoztatás 4 pólusú FEP lapos csatlakozóval történik. Az eszközök CE-kompatibilisek és 2. védelmi osztályra vannak előkészítve.

További hírek

Az AC/DC eredetileg nem egy jól ismert hard rock zenekart jelent, hanem az elektromos energia vál...

Közvetlenül "gépen" használható tápegységet keres?