Katalógus

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

28.03.2022 05:03

Innovatív technológiák a nagy pontosságú felületmegmunkáláshoz a GrindingHub szakvásáron

"Megoldások a nagy pontosságú felületmegmunkáláshoz" - ez a mottója a Supfina 132 négyzetméteres C10-es standjának a 10-es csarnokban a május 17-20. között Stuttgartban megrendezésre kerülő GrindingHub kiállításon.

A Supfina Grieshaber GmbH & Co. sajtóközleménye. KG 2022. március 24-i keltezésű

A GrindingHubon, a nemzetközi csiszolástechnika új központján a Supfina tájékoztatást nyújt a Superfinish, Planfinish, Double Surface Grinding és Fine Grinding technológiák kiemelt elemeiről, valamint az automatizálás és a robotok által támogatott felületkezelés gazdaságos megoldásairól.

A vállalat felelősségét abban látja, hogy az ügyfeleknek átfogó támogatást és megoldásokat kínáljon a felületmegmunkálás minden területén: legyen szó az optimális felület kifejlesztéséről és előállításáról, a gyártógép gyártásáról és automatizálásáról, vagy a megmunkálási folyamat robotizált támogatással történő integrálásáról.

A Supfina a felületmegmunkálási technológiák világelsőjeként összehangolt gépeket és megoldásokat fejleszt és gyárt a megmunkálási feladatokhoz, a kis tartozékoktól kezdve a teljes megmunkálóközpontok automatizálásáig.

"Teljes körű megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek a rendkívül összetett alkatrészek innovatív és jövőorientált gyártásához" - mondja Christoph Siegel, a wolfachi székhelyű gépgyártó és megoldásszállító cég ügyvezető igazgatója



További hírek

A gördülőcsapágy-ipar lemaradásban van az autonóm gyártás terén

A Supfina a Siemens Solid Edge CAD rendszerén belül Hero Customer 2024.

A Supfina a Si...

"A Supfina csapata, mint az egyik vezető felületkezelési megoldások szolgáltatója, az idei Global Industrie kiállításon Lyonban, a 4. csarnokban, a C156-os standon egy újdonságot - a Supfina Fact szuperfinomító gépet - mutatja be az érdeklődőknek."
"A Supfina csapata a felületkezelés egyik vezető megoldásszállítójaként az idei lipcsei Grindtec kiállításon az 5. csarnok E04-es standján a dupla felületcsiszolással kapcsolatos minden kérdésben egyéni tanácsadást nyújt az érdeklődőknek."
Igen, és többször is!

06.12.2021 02:00

A Supfina kiváló ...
A Supfina az idei ife Award 2021 "Innovationspreis Losgröße 1+" 3. helyezést ért el.