Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

14.06.2022 01:06

BG 75 csatlakozik a dPro családhoz

A BG 66, BGE5510 és BG 95 után most a BG 75 is elérhető dPro változatban. Az akár 590 W-os folyamatos kimenő teljesítményével, 1700 W-os csúcsteljesítményével és közel 5,8 Nm csúcsnyomatékával a BG 75 dPro erősebb, mint a BG 75 sorozat összes többi változata - mindössze 24 vagy 48 VDC tápfeszültséggel. Ez nagyobb teljesítményt jelent ugyanabban a térben, ami lehetővé teszi, hogy a jövőben még kompaktabb gépeket lehessen építeni. Ezek a tulajdonságok a BG 75 dPro-t tökéletes partnerré teszik a logisztika, a robotika, valamint a gép- és berendezésgyártás alkalmazási területein. Egyaránt használható például az élelmiszeriparban, a félvezető- és az elektronikai iparban, vagy AGV-k (automatizált irányított járművek) meghajtásaként működhet. A csatlakoztatás és a programozás ugyanolyan egyszerű, mint a dPro család összes motorja esetében, és vagy CANopen, vagy a PROFINET, EtherCAT vagy Ethernet/IP ipari Ethernet interfészek valamelyikén keresztül történik. Az ehhez használt hibrid csatlakozó minimálisra csökkenti a kábelezési ráfordítást. A motor ezután a "Drive Assistant 5" üzembe helyezési és konfigurációs eszközzel és/vagy a MotionCode segítségével programozható, vezérelhető és felügyelhető. Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki motormegoldásából, nexofox csapatunk szívesen ad tanácsot - kulcsszó: állapotfelügyelet vagy prediktív karbantartás. Ezen kívül a biztonság a Dunkermotoren-nél elsődleges fontosságú. Ezért a tanúsított STO funkció (Safe Torque Off) minden BG 75 dPro változatnál lehetséges, sőt a BG75 dPro ipari ethernettel ellátott változatába alapfelszereltségként integrálva van. Ez lehetővé teszi a motor megbízható nyomatékmentes kikapcsolását a logikai feszültség megszakítása nélkül, ami kiküszöböli az időigényes referenciakeresést az újraindításkor. Az új BG 75 dPro-val már nincs akadály az intelligens gyár megvalósítása felé vezető úton.

További hírek

A Dunkermotoren új, nagy felbontású kódolója a legmagasabb pontossági követelményekhez
2024. április 16-18. között a Messe Frankfurt A171-es standján.
A nexofox MotionCode programozási környezetének ráncfelvarrásával az intelligens motorok programozása még egyszerűbbé vált, és a decentralizált automatizálási architektúráknak már nincsenek korlátai.

Széles körben használt és sokoldalú - a Dunkermotoren, az AMETEK márkához tartozó BG 75 kefe nélk...

Az SL 38 termékcsaláddal a Dunkermotoren, az AMETEK márkája, egy új, nagy teljesítményű lineáris motorcsaládot vezetett be. A ServoLine 38 STL (Stainless Steel) rozsdamentes acélból készült változatként a legmagasabb anyagminőséggel és tartóssággal nyűgöz le

Használja ki az intelligens motoros megoldásokban rejlő teljes potenciált

A stuttgarti...