Katalógus

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

16.06.2022 01:06

A MAE új fő katalógust tesz közzé 2022

A kiállítási szezon kezdetén a MAE közzéteszi a 2022/23-as évre vonatkozó új fő katalógusát. Külön kiemelendőek a BB 42, BL 89 új termékek, valamint az integrált elektronikával ellátott léptetőmotorok

A BB 42 kefe nélküli fúvóka 76 mm átmérőjével az olasz hajtástechnikai gyártó legkisebb fúvója, amely kompakt kialakításával és alacsony hangteljesítményével győz meg. A BL 89 SI váltakozóáramú motor új mércét állít fel a 20 000 fordulat/perc fordulatszámig terjedő fordulatszámával, és ideálisan alkalmas a meglévő ipari alkalmazásokban a nem hatékony váltakozóáramú motorok kiváltására. A 2021 augusztusa óta elérhető ST XX STE sorozatnak köszönhetően a MAE Európában gyártott léptetőmotorjai mostantól közvetlenül a motorhoz csatlakoztatott csúcskategóriás elektronikával is kaphatók. Ezeket a vezérlőelektronikákat CANopen, EtherCAT vagy digitális bemeneteken keresztül vezérlik, így nincs szükség külső alkatrészekre a vezérlőszekrényben.

Az új katalógus megjelenésével a MAE történetében először kerültek be az ún. preferált szériákba válogatott termékek, amelyek minimális rendelési mennyiség nélkül, optimalizált szállítási idővel kaphatók. A színkódolás lehetővé teszi az ügyfelek számára e sorozatok és a rendelkezésre állási lehetőségek gyors azonosítását.

A katalógus online elérhető a következőcímen: https://www.dunkermotoren.com/en/downloads/catalogues/

További hírek

A Dunkermotoren kefés egyenáramú motorjainak GR sorozata évtizedek óta bizonyított a piacon, hogy rendkívül robusztus és megbízható. Ezért a sorozat nagy népszerűségnek örvend, és viszonyítási alapot jelent más beszállítók számára. A legújabb átdolgozással a Dunkermotoren javítja a hőkezelést és a korrózióállóságot, ami tovább növeli vezető pozícióját.

A BG 66, BGE5510 és BG 95 után most a BG 75 is elérhető dPro változatban. Az akár 590 W-os...

A digitalizálás folyamatos fejlődése az automatizálási technológia új lehetőségek és megközelítések széles skáláját kínálja az automatizálási megoldások megvalósításához. A kulcsszavak a decentralizáció, a modularitás és a rugalmasság. A Dunkermotoren, az AMETEK Advanced Motion Solutions márkája, az integrált intelligens BLDC motorok úttörője és világpiaci vezetője innovatívan tevékenykedik ezen a piacon, és a nexofox MotionCode végleges kiadásával tökéletes környezetet kínál ügyfeleinek az új automatizálási megközelítések megvalósításához.
Idén az sps Italia ismét jelenléti vásárként kerül megrendezésre. A 2022. május 24. és 26. között az alkatrész- és rendszerszállítók bemutatják az elektromos automatizálási technológia legújabb innovációit. A Dunkermotoren és csoporttestvére, a MAE szintén kiállítóként képviselteti magát, és az 5. csarnokban, az L005 standon mutatja be termékkiemelkedő termékeiket
A MAE, amely az ipari és a privát takarítási alkalmazások területén régóta ismert fúvók és motorok gyártójaként ismert, testvérvállalatával, a Dunkermotoren-nel együtt idén először állít ki az amszterdami Interclean kiállításon. A két vállalat közösen mutatja be új termékeit az 5. csarnokban, az 505-ös standon.
A BL 89 SI váltóáramú motorral a MAE egy olyan nagysebességű motort mutat be, amely az integrált elektronikának köszönhetően számos funkciót kínál. Ez egyrészt rendkívül széles, 3000-20.000 fordulat/perc fordulatszám-tartományt tesz lehetővé, másrészt pedig az indítóáram, a folyamatos áram és a fordulatszám egyszerű szabályozását