Katalógus

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

22.08.2022 01:08

norelem a 2022-es AMB-n

A szeptember 13-17. között Stuttgartban megrendezésre kerülő AMB nemzetközi fémmegmunkálási szakvásáron a norelem bemutatja szorítótechnológiai kínálatát. Ez jelentősen kibővült: az 5 tengelyes szorítóktól kezdve a többszörös szorítórendszereken át a kézi szorítómodulokig számos új alkatrészt találnak az ügyfelek, amelyek számos alkalmazásban egyértelmű hozzáadott értéket kínálnak

A norelem standján a vásár látogatói egy szorítókockát találnak, amely a szorítástechnika új termékeivel, valamint az innovációs terület egyéb kiállítási tárgyaival van felszerelve. A kocka jól mutatja, hogy milyen nagyfokú rugalmasság érhető el a széleskörű szorítótechnológiai választék alkatrészeivel. Moduláris felépítésének köszönhetően az új többszörös szorítórendszer rugalmasan és egyedileg használható. Nagyszámú munkadarab gyors és egyszerű rögzítését teszi lehetővé, így minimálisra csökkentve a beállítási időt.

Milyen újításokra számíthatnak az ügyfelek? A "norelem szorítók" főcsoportban új termékek állnak rendelkezésre az "5 tengelyes szorítás", a "többszörös szorítórendszer" és a "nullpontos szorítórendszer" kategóriákban - többek között a "01000" termékcsoportban megtalálható minden szürke öntöttvasból készült alaplemez és raklap rácsos lyukakkal.

A norelem kibővítette a "szorítóhorgok" kategóriát is, amelyek a mechanikus szorítóelemek közé tartoznak. A felhasználók akár 75%-kal növelhetik a szorítóerőt a szabványos szorítókarhoz képest a "szorítóhorog gallérral és szorítókar szorítóerő-erősítővel" termékinnovációval.

Számos újdonság található a "Nulla pont befogórendszer" alcsoportban is. A norelem itt olyan termékek egész sorát gyűjtötte össze, amelyek minden forgácsoló szerszámgéphez és megmunkálóközponthoz alkalmasak. Ezekkel a rendszerekkel másodpercben történő változtatás lehetséges, meghatározott nulla ponttal és 0,005 mm-nél kisebb ismétlési pontossággal.

norelem megtalálható az AMB-n az 1. csarnokban, a J82-es standon.

További hírek

A megoldás a hibamentes megmunkálási folyamatokhoz
Újdonság a norelemtől: Lineáris görgős vezetők
Gyorskioldó bilincsek a norelem gyorscserélő rendszerének összekötő elemeiként
Tapasztalja meg élőben az új és bevált norelem termékeket

Az MHP RIESEN Ludwigsburg örömmel üdvözli a norelem regionális globális szereplőt, mint új TOP-pa...

Reteszelőcsavarok és új pozicionáló perselyek norelem állapotérzékelővel