Katalógus

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

09.12.2022 02:12

Pozicionáló henger ékfeszítő rendszerrel

A norelem mechanikus rögzítő rendszere másodpercek alatt rögzíti a szabványos alkatrészeket

Tartós, egyszerű összeszerelés és 0-30 milliméteres szorítási tartomány: A norelem ékfeszítő rendszerrel ellátott pozicionáló hengerek megbízhatóan rögzítik és központosítják a szabványos alkatrészeket, és gyorsan alkalmazkodnak a gyártási folyamat változásaihoz.

A mechanikus pozicionáló rendszereket az automatizált gyártásban számos különböző folyamathoz használják. Gyorsnak és megbízhatónak kell lenniük, és szükség esetén könnyen átállíthatónak kell lenniük.

A norelem ékfeszítő rendszerrel ellátott pozicionáló hengerek mindezeket a pontokat teljesítik. Ezek polírozott, edzett acélból készülnek, és négy különböző átmérőben, 10 és 20 mm között kaphatók. A hengerek 5,4 kN és 22,6 kN közötti rögzítőerőt érnek el, 0 és 30 mm közötti befogási tartományban. Ezáltal ideálisak számos olyan gyártási folyamathoz, amely a szabványos elemek rögzítését és rögzítését foglalja magában - a gyorscserélő rendszerekkel együtt is.

Egyszerű összeszerelés, számos előny

A pozicionálóhengerek összeszereléséhez elegendőek a szabványos szerszámok; a henger akár kézzel is előfeszíthető. Központosító vagy rögzítő perselyek nem szükségesek. A golyós megoldásokhoz képest a norelem ékes szorítórendszerrel ellátott pozicionálóhengerek mindenekelőtt a szorítóerő jelentős növekedését kínálják azonos meghúzási nyomaték mellett. A kiváló minőségű axiális csapágy nagy teherbírással és hosszú élettartammal győz meg.

További előnyök:


- Könnyen állítható befogási tartomány

- Átmérőtől és felületi felülettől függetlenül.a furat átmérője és felülete (H12-ig)

- Feszítő hatás

- Rugalmasság a gyors reagáláshoz.rugalmas rögzítés a gyártási folyamat változásaira való gyors reagáláshoz

A norelem tartozékként javítókészletet kínál (süllyesztett fejű csavar, O-gyűrű és háromrészes pofák), amellyel a pozicionáló henger gyorsan és egyszerűen javítható.

egyébként: A norelem ACADEMY képzési központjában mostantól az ékbefogó rendszerrel ellátott pozicionálóhengerek témakörében is rendelkezésre áll a termékismeret.



További hírek

Egy teherautó tele innovációval
A megoldás a hibamentes megmunkálási folyamatokhoz
Újdonság a norelemtől: Lineáris görgős vezetők
Gyorskioldó bilincsek a norelem gyorscserélő rendszerének összekötő elemeiként
Tapasztalja meg élőben az új és bevált norelem termékeket

Az MHP RIESEN Ludwigsburg örömmel üdvözli a norelem regionális globális szereplőt, mint új TOP-pa...