Katalógus

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

14.02.2023 01:02

Digitalizáció az építőgépiparban

A GEDA CENTRAL leegyszerűsíti a mindennapi élet legkülönfélébb kihívásait. Tesztelje most!

Az asbach-bäumenheimi GEDA GmbH közepes méretű ipari és építőipari felvonógyártó vállalat számára a folyamatos digitalizáció témája rendkívül fontos. Innovatív gépgyártó vállalatként látja a lehetőségeket és az ígéretes lehetőségeket , amelyeket a digitalizáció minden vállalat számára kínál. A világjárvány azt is megmutatta, hogy mennyire elengedhetetlen, hogy ne zárkózzunk el ezen utak elől, és mindig lépést tartsunk a technika állásaival.

A digitalizáció az építőgépiparban már régóta nélkülözhetetlen. A GEDA mindig a piacra figyelve
a GEDA CENTRAL fejlesztésének motorja. A ennek a praktikus platformnak köszönhetően a felvonóik körüli digitális eszközök és az összes GEDA szolgáltatás kényelmesen, egyetlen fiókkal használható.

A GEDA CENTRAL-ban már négy digitális szolgáltatást gyűjtöttek össze, amelyek egyetlen bejelentkezéssel kényelmesen használhatók. Ezek közé tartozik a GEDA INSTALLATION DESIGNER. Ez egy átfogó online számítási eszköz a lehorgonyzás és a talajerők számításához. Gyorsan és egyszerűen megadható a felépítményi helyzet, és az egyes projektekhez az optimális felépítmény-konfiguráció megtalálható - bármikor!

Építési adatok modellezése? A GEDA erre is kifejlesztett egy egyszerű megoldást. A GEDA BIM CENTER. A szerkezetek optimális digitális tervezéséhez vagy az építési folyamatok szimulációjához ezúton kínálunk egy kiterjedt programcsomagot a felszerelési modellek és tartozékok különböző fájlformátumokban történő letöltésére. Könnyen és gyorsan elérhető a GEDA CENTRAL-on keresztül.

Ezenkívül a GEDA INSTANT SUPPORT eszköz is bemutatható:

Az intelligens digitális támogató eszközzel a gyakori kérdések és kisebb kihívások a gyakorlatban is megoldhatók. Még a GEDA termékek használatára vonatkozó tippeket és trükköket is tartalmaz. A GEDA INSTANT SUPPORT bármikor elérhető - gyorsan és egyszerűen okostelefonon keresztül!

A szövetség negyedik tagjaként a GEDA CENTRAL egy újabb tagnak örülhet. A vadonatúj GEDA DOCUMENT CENTER. Az innovatív eszköz a GEDA BIM CENTER után a GEDA ház legújabb digitális terméke, amely nélkül a jövőben nem képzelhető el. Ez egy letöltési platform a GEDA felvonók körüli összes szükséges dokumentumhoz. Gyorsan és intuitív módon, a szükséges dokumentumok elérhetők okostelefonról, tabletről vagy számítógépről.

De nem áll meg ezeknél a funkcióknál. Fontos számunkra egy folyamatosan bővülő eszköz, amely a GEDA termékekkel analóg módon folyamatosan javul. A GEDA Central-hoz való hozzáférés a www.central.geda.de oldalon keresztül egyszerű. Egyes funkciók regisztráció nélkül is elérhetők, a teljes funkcionalitás egyszerű regisztrációval használható.

További hírek

Az új prágai épületkomplexumban több GEDA eszköz is segíti az exkluzív lakások befejezését.

15.03.2024 01:05

EGY ÚJ FEJEZET IDEJE
Új fejezet kezdődött a GEDA Centralnál

04.03.2024 01:05

EGY ÚJ FEJEZET IDEJE
A GEDA új fejezetet nyit 2024. február 29-én MENTSE MEG AZ IDŐPONTOT - 29.02.2024. Ezen a napon egy exkluzív online rendezvénnyel nyitunk új fejezetet a GEDA-nál.
23 GEDA készülék használatban a prágai Motol kórház átfogó felújítási munkálatai során
A GEDA közlekedési peronok hozzájárulnak a történelmi zágrábi székesegyház sikeres felújításához.
A dániai Frederiksborg kastélyt GEDA felvonókkal újították fel