Katalógus

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

27.02.2023 01:02

Bélyegzett és hajlított alkatrészek az August Vormann GmbH & Co. KG

A saját szerszámműhelyünkben kifejlesztett és megtervezett szerszámok, valamint a modern automata lyukasztógépeink biztosítják, hogy a legmagasabb minőségű, ügyfélspecifikus termékigényű termékeket kínáljunk, az egyszerű lyukasztott alkatrészektől a bonyolult lyukasztásos hajlítási technológiáig.

A fejlesztési folyamat során esetlegesen felmerülő különféle hibák és hibaforrások minőségirányítási rendszerünk segítségével már a korai szakaszban felismerhetők és kiküszöbölhetők. Stancolás-hajlítási technológia minőségi garanciával!

A geometria határozza meg a folyamatot
A fémből készült anyagok hajlítása egy olyan alakítási eljárás, amellyel sík alkatrészeket hozunk meghatározott geometriába. Ezt a formázást főként speciálisan erre a folyamatra gyártott hajlítószerszámokkal végzik hidraulikus préseken.

A fémlemezeket általában szögben hajlítják, de a gyártandó termék geometriájától és a rajzi előírástól függően több egymást követő hajlítási vagy bélyegzési lépés is elvégezhető ezen az alkatrészen.

Sajtoltés hajlított technológia - egyedi termékek ipari partnereink számára
Sokoldalúságuk miatt a sajtolt és hajlított alkatrészek a leggyakrabban használt alkatrészek közé tartoznak. A VORMANN a csomagtartók egyszerű rugós zsanérjaitól kezdve a felvonóajtók tartóin, a tolóajtók zárórúdjain, a rézből készült gyűjtősíneken és sok más egyedi bélyegzett és hajlított alkatrészen át a további feldolgozási lépésekkel, mint például hegesztéssel, szegecseléssel, csavarozással stb. összetett részegységek összeállításáig gyárt bélyegzett és hajlított alkatrészeket.

A VORMANN stancolt és hajlított alkatrészeket gyárt különböző iparágak számára, mint például az autóipar, az elektromos ipar, a bútoripar, az orvostechnika, a tároló- és szállítótechnika és sok más iparág számára.

További hírek

Formázás progresszív szerszámokban
a nagyobb gazda...