Katalógus

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

11.03.2024 05:03

Egyedi gyártású préselt és hajlított alkatrészek - zsanérok és mindenféle összekötő elemek az August Vormann GmbH-tól

Testre szabott préselt és hajlított alkatrészek - a rajztól a késztermékig

A VORMANN a széleskörű standard termékcsaládok gyártása és értékesítése mellett a vevő igényei szerint egyedi zsanérok és csatlakozóelemek gyártását is kínálja.

A több mint 150 éves cégtörténet során nemcsak az ehhez szükséges tudást sajátítottuk el, hanem a megfelelő gépeket is a stancolás és hajlítástechnika területén.


A tervezési részlegünk mellett saját szerszámkészítő részleggel is rendelkezünk, így gyorsan és rugalmasan tudjuk megvalósítani az ügyfelek igényeit

Stancolt és hajlított alkatrészeinkkel szemben támasztott minőségi követelmények - a prototípustól a sorozatgyártásig

Egyik vezérelvünk, hogy mindig a legmagasabb fokon teljesítsük ügyfeleink igényeit és saját minőségi követelményeinket. Minőségbiztosítási munkatársaink minden egyes gyártási alkatrészt az első prototípus-mintától a sorozatgyártás megkezdéséig figyelemmel kísérnek.

Minőségbiztosítási részlegünk célja, hogy technikusainkkal és ügyfeleink illetékes részlegeivel együttműködve minden új terméket sorozatgyártásra alkalmassá tegyünk. A gyártás csak az Ön végső jóváhagyása után kezdődik

Bevonatok sajtolt és hajlított alkatrészekhez - tartós - robusztus - időjárásálló

Az elkészülte után az egyedi alkatrészeket is a kívánt kivitelben tudjuk elkészíteni.

Porbevonat
Saját porbevonó üzemünkben a bélyegzett alkatrészeket az összes RAL színben, valamint speciális színekben is be tudjuk vonni.

Az alkatrészeket a bevonás előtt zsírtalanítjuk és foszfátozzuk. A poliészter- vagy epoxigyantából álló port ezután elektrosztatikus eljárással 80-10 µ rétegvastagsággal felhordjuk, majd kiégetjük. A beégetés során a por megolvad a felületen, és egy sűrű, időjárásálló műanyagréteget képez.

Porfesthetünk csupasz acélt, horganyzott és tűzihorganyzott acélt, valamint rozsdamentes acélt is. A munkadarabok maximális mérete 1800 x 1000 x 450 mm.

További felületkezelés
Kérésre, illetve igénytől vagy szükségességtől függően a régóta megbízható partnereink egyikén keresztül gyártott bélyegzett alkatrészekhez minden egyéb műszaki felületet is megvalósítunk, mint például:

Az Ön egyedi bélyegzett és hajlított alkatrészeinek útja - az első vázlattól a végső vizsgálati jelentésig

Legfőbb prioritásunk ügyfeleink elégedettsége. Ezért végigkísérjük Önt a teljes gyártási folyamaton, és átlátható betekintést nyújtunk a fejlesztéstől és a tervezéstől a gyártásig, beleértve a felületkezelést is.

Miután megbízást kaptunk az Ön egyedi bélyegzett és hajlított alkatrészeinek gyártására, legyártjuk a szükséges szerszámokat, pl. egyszerű bélyegzőszerszámokat a vágások szétválasztásához, bélyegző- és hajlítószerszámokat vagy összetett progresszív szerszámokat. Ezt követően sorozatgyártási körülmények között gyártjuk le a kimeneti mintákat, és azokat egy vizsgálati jegyzőkönyvvel együtt benyújtjuk.

A sorozatgyártás csak akkor történik meg nálunk, ha Ön elégedett és jóváhagyását adta.

További hírek

Formázás progresszív szerszámokban
a nagyobb gazda...

A saját szerszámműhelyünkben kifejlesztett és megtervezett szerszámok, valamint a modern automata...