Katalógus

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

17.08.2023 01:08

Egy különleges heveder

A rögzítőhevedereket általában a rakományok rögzítésére és rögzítésére használják. Néha azonban a nem szokványos módszerek is célba vezetnek

Kreativitás a karbantartás terén
Egyik ügyfelünk kreatív volt, hogy egyszerű és hatékony biztonsági intézkedést találjon a targoncák karbantartására. Ennek során a védőháztetőjüket fel kell tartani. A múltban ez problémákhoz vezetett. Ebben a megoldásban a főszerep: egy rögzítőheveder. Eddig a védőháztetőt csak fagerendákkal "támasztották" meg - ez egy nagyon hibás konstrukció volt, mivel a gerendák már enyhe érintkezésnél is eldőltek, és nem tudták tovább tartani a védőháztetőt. Az eredmény zúzódások és egyéb sérülések voltak az alkalmazottak kezén.

A varázsszó a "rugalmas"
Az ügyfél munkavédelmi osztályának ezért gyorsan ki kellett dolgoznia egy rugalmas és robusztus megoldást. A munkavédelmi munkatársak fogták a 2000 daN-os hevedereket, S-kampókat erősítettek a védőháztetőre, a 35 mm-es hevedert egyszer átvezetve a jármű tetején - és máris kész volt a tökéletes hevederezés, akárcsak a rakományrögzítésnél. Mivel a racsni lehetővé teszi a heveder hosszának rugalmas játékát, ez a megoldás a targoncák különböző méretű védőháztetőivel is használható. Egy másfajta, de nagyon okosan alkalmazott rögzítőheveder!

További hírek

Fejhevederként használatos

05.07.2023 01:05

#Spotted



Nyolc méter kötéllánc egyszerűen lazán átdobva a bal vállon, ugyanakkor hat métert la...

A Dolezych gondoskodik a biztonságról az autószállítókon
Udo Dolezych újraválasztása elnöknek