Katalógus

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

16.08.2023 01:08

Biztonsági alkalmazásokhoz: PROFIsafe kódolók

Új, Industrial Ethernet platformon alapuló PROFIsafe kódolók.
Az Industrial Ethernet egyre fontosabbá válik az automatizálásban és különösen a funkcionális biztonság területén. A Kübler saját moduláris és nagy teljesítményű Industrial Ethernet kódoló platformjára alapozva már megvalósított egy PROFINET kódolót. Most a Kübler bemutatja első biztonságos Industrial Ethernet kódolóját: a SIL3/PLe tanúsítvánnyal rendelkező Sendix S58 PROFIsafe-t.

Az új kódolócsalád bővítésének következő lépéseként a Kübler bemutatja az új SIL3-tanúsított Sendix S58 PROFIsafe kódolót. A kódoló akár 15 bit biztonságos vagy akár 24 bit nem biztonságos, valamint 12 bit biztonságos, teljesen redundáns többfordulós információt továbbít. A platformarchitektúrának köszönhetően mindez teljesen azonos kivitelben valósul meg, mint az F58 PROFINET kódoló. A Sendix S58 PROFIsafe a legújabb profilokkal van felszerelve (PROFINET v2.35 / PROFIsafe profil v2.6, PROFIdrive profil v4.2, ENCODER profil v4.2,).
A kódoló megfelel a 4. kódolóosztályba tartozó kódolónak, és a 36/37 szabványos biztonsági táviratokon keresztül szolgáltatja a megszerzett mérési és diagnosztikai adatokat.A beépített webszerverrel az új Sendix S58 100%-ban jövőbiztos. A Küblernél a Sendix márkanév mindig is a robusztusság és megbízhatóság legmagasabb szintjét jelentette. A Safety-LockTM kialakítású robusztus csapágyszerkezetnek és a magas, akár IP67-es védettségnek köszönhetően az új PROFIsafe kódolók szinte minden alkalmazáshoz alkalmasak.

A platformkoncepció a funkcionális biztonság területén különleges előnyöket kínál
Az S58 többfordulatú kódolók többfordulatú hajtóművekkel vannak felszerelve. A klasszikus terepbuszburkolat nélküli új kialakításnak köszönhetően az új kódolók helytakarékosak, így a legszűkebb beépítési helyeken is ideálisak.A speciális vevői igények is megvalósíthatók; mind a firmware, mind a hardver oldalán: a speciális alapkonfigurációktól kezdve a speciális alapértelmezett konfigurációkon, kiegészítő táviratokon, jóváhagyásokon (Ex 2/22), a szélsőséges követelményekhez szükséges felületvédelemen át az opcionális funkciókig.
A Kübler számára a "jövőbemutató képesség" az új Industrial Ethernet platform különleges jellemzője. Az új firmware-verziók közvetlenül frissítéssel telepíthetők. Ez gyorsan és egyszerűen elvégezhető a kódolóba integrált webszerver segítségével. Ez lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy megfeleljenek az alkalmazás jövőbeli követelményeinek. Ezt a funkciót a legújabb/legújabb protokoll stackek használata is kiegészíti, amelyek így lényegesen több funkciót hoznak magukkal.

Alkalmazások

Általános gépgyártás, raktárlogisztika, színházi ipar, daruk, kikötői daruk, intralogisztika - AGV-k, rakodódaruk, futószalagtechnika, emelő/ollóasztalok, robotika, hajózás.

További hírek

Alig várjuk, hogy találkozzunk a

Sindex szakvásáron Bernben


3....

Mérőkerék-rendszerekRendszerek sebességméréshez, pozíci...

A korai technológiai megbeszéléseknek köszönhetően egy hozzáadott értéket képviselő, jövőbiztos megoldás született.
Megfelelő forgókódok, huzalvezérlésű kódolók és LCD érintőkijelzők az Ön alkalmazásához.
A Sendix Plus moduláris kódoló platform a katalógusból származó termékeket alkalmazásokká alakítja át