Katalógus

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

08.11.2023 00:11

Az E+E Elektronik új szobaérzékelő generációja

A CDS201, HTS201 és TES201 hármasával az osztrák E+E Elektronik érzékelőspecialista a pontos és megbízható helyiségérzékelők új generációját vezeti be. Az adott létesítményautomatizálási alkalmazáshoz igazítva a CDS201 3 az 1-ben készülék a CO2, a páratartalom és a hőmérséklet mérésére, a HTS201 páratartalom- és hőmérsékletérzékelő és a TES201 hőmérsékletérzékelő nagyszerű választás. Mindegyik változat analóg kimenettel vagy digitális interfésszel és nagy, korszerű kijelzővel rendelkezik. A funkcionális pattintható ház minimalizálja a telepítési költségeket és elkerüli a hamis levegő bejutását.
Kiváló mérési teljesítmény, innovatív kialakítás
A három érzékelő a fizikai mennyiségek tekintetében kiemelkedő pontosságával nyűgöz le. Ez az E+E Elektronik kiváló minőségű érzékelőelemek gyártásában szerzett sokéves tapasztalatának eredménye.
Mindezeken felül izgalmas az elegáns, funkcionális, felpattintható ház kialakítása, amely a regionális szabványoktól függően két méretben (EU és USA változat) kapható. A ház alsó része csak a dugaszolható csatlakozókat tartalmazza, és az elektronikát tartalmazó fedél nélkül szerelhető és csatlakoztatható. Ez azt jelenti, hogy a készülék aktív része nincs kitéve semmilyen szennyeződésnek, és röviddel az üzembe helyezés előtt az alsó részre szerelhető. Az innovatív burkolat megakadályozza a hamis levegő bejutását is, és jelentősen csökkenti az önmelegedést. Az érzékelők opcionálisan korszerű, könnyen leolvasható grafikus kijelzővel is rendelhetők.

Interfészek és konfiguráció
A mért értékeket vagy analóg kimeneteken keresztül, vagy a digitális interfészre a Modbus RTU vagy a BACnet MS/TP protokoll segítségével lehet továbbítani. Az RS845 interfésszel rendelkező digitális változatot az ingyenes PCS10 termékkonfigurációs szoftver és egy opcionális konfigurációs adapter segítségével lehet beállítani és konfigurálni egy PC-n.

Alkalmazási területek
Az új helyiségérzékelők kiválóan alkalmasak az igény szerinti szellőzés, fűtés- és klímatechnika, valamint a létesítményautomatizálás területén történő alkalmazásra.

CDS201 - A sokoldalú választás
A CDS201 egyetlen készülékben egyesíti a CO2, a hőmérséklet (T) és a relatív páratartalom (RH) mérését, és különösen alkalmas az igényvezérelt szellőztetéshez és a létesítményautomatizáláshoz a lakossági és kereskedelmi alkalmazásokban.
A CDS201 CO2-mérése a szennyeződés-ellenálló NDIR kettős hullámhosszúság elvén alapul. Ez a technológia automatikusan kompenzálja az öregedési hatásokat, ugyanakkor kiváló hosszú távú stabilitást garantál. A CO2 és a hőmérséklet gyári többpontos beállítása biztosítja a nagy mérési pontosságot a teljes hőmérsékleti üzemi tartományban.
E+E érzékelő bevonat védi az aktív RH/T érzékelő elemet a szennyeződésektől és a korróziós lerakódásoktól. Ez jobb mérési teljesítményt és hosszabb élettartamot eredményez az érzékelőelemnek olyan környezetben, ahol nagymértékű por vagy szennyeződés éri. Emellett javítja a hosszú távú stabilitást azáltal, hogy megakadályozza az aktív érzékelő felületén lévő lerakódások okozta kóbor impedanciákat.

HTS201- A mindenes
A HTS201-t a relatív páratartalom (RH) és a hőmérséklet (T) pontos és megbízható mérésére tervezték a lakossági és kereskedelmi létesítményautomatizálási alkalmazásokban.
Az E+E RH/T érzékelőelem a szabadalmaztatott érzékelési technológiával kiváló teljesítményt garantál a teljes működési tartományban, még nagymértékű porral vagy szennyeződéssel terhelt környezetben is. Az E+E érzékelő bevonata ezúttal is biztosítja a mérések hosszú távú stabilitását.

TES201- A hatékony választás
A TES201-t pontos szobahőmérséklet (T) mérésére tervezték a beltéri klímaszabályozáshoz. A bevált, kiváló minőségű E+E érzékelőtechnológia mellett ezek a helyiségérzékelők nagyszerű ár/teljesítmény arányukkal nyűgöznek le.

További hírek

Az E+E Elektronik az új HTS801-gyel az eddigi legerősebb ipari alkalmazásokhoz szánt páratartalom...

Digitális érzékelőmodul a költséghatékony páratartalom- és hőmérsékletméréshez

Az oszt...

26.04.2023-tól - 28.04.2023-ig

Chennal Trade Center

3. csarnok, F31 - F32 stand

Az osztrák érzékelőgyártó E+E Elektronik két új termékváltozattal bővíti digitális érzékelőelem-p...

Az E+E Elektronik új páratartalom-kalkulátora kiszámítja az összes releváns páratartalommal kapcsolatos paramétert, valamint a nyomási harmatpontot.
A TEE501 érzékelőelem kiváló, akár ±0,2 °C-os mérési pontosságot kínál, és kis DFN tokozásának köszönhetően könnyen integrálható.