Katalógus

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge

  • DIN EN ISO 9001

12.01.2024 01:01

Új: ULTIMATECUT Süllyesztőgép 4S - Gyors. Éles. Erőteljes. Szenzációs.

Tudna beszélni valódi innovációról egy süllyesztőben? Tényleg láthatóan - és ami még fontosabb - észrevehetően jobbá tud tenni egy professzionális süllyesztőt? Dióhéjban fogalmazva: igen. Az új RUKO ULTIMATECUT 4S süllyesztőkés szolgáltatja a bizonyítékot, és teljesen újraértelmezi a süllyesztést. Gyorsabban dolgozik, hatékonyabban dolgozik, energiát takarít meg és ráadásul sokszorosan tartósabb, mint a hagyományos süllyesztők

A kúpos süllyeszték volt az inspiráció 2017-ben, amikor az ULTIMATECUT, az igényes eredményekhez szükséges új termékcsalád a kereskedelem és az ipar számára bevezetésre került.

Az új ULTIMATECUT süllyeszték 4S-vel pedig a RUKO most tovább bővíti a professzionális alkalmazásokhoz szánt nagy pontosságú szerszámsorozatot.

Már első pillantásra is észrevehető: Az ULTIMATECUT süllyesztő 4S a szokásos három helyett négy vágóéllel rendelkezik, és ha jobban megnézzük, a második alapvető különbség is feltűnik: a vágóélek egyenlőtlen felosztása egy speciálisan kifejlesztett vágási geometriával.

De az új ULTIMATECUT 4S a gyakorlatban mutatja meg igazán a mögötte rejlő erőt.

Szó szerint belemar az anyagba, és hatalmas anyageltávolítással nyűgöz le. A négy vágóélnek köszönhetően az erők eloszlanak, ami kivételesen sima futást eredményez, és - kiváló süllyesztési mintázatot, zavaró csattogásnyomok nélkül.

Az akár 3-szor nagyobb megmunkálási sebességgel és az egy szerszámmal akár 3-szor több süllyesztést lehetővé tevő szerszám élettartamával a RUKO belső teszteredményeinek számai is bizonyítják az új süllyesztő kivételes teljesítményét.

Az új ULITMATECUT 4S különösen az akkumulátoros fúrógépekben való használat során először teszi lehetővé a süllyesztést akár 40 mm átmérőig, ami eddig kizárólag a helyhez kötött szerszámok számára volt fenntartva.

Az új ULITMATECUT 4S süllyesztő a szakkereskedőknél 10,4 és 40 mm közötti átmérőben kapható.

Az új süllyesztők ezen felül a RUKO nano technológiával, röviden RUnaTEC-vel, egy speciálisan a RUKO által kifejlesztett bevonattal is kaphatók.

További hírek

21.02.2023 10:00

Itt az ideje újragondolni.
Bolygónk műanyagszennyezése